Galatasaray Odeabank Alex Tyus ve Jon Diebler'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Odeabank Alex Tyus ve Jon Diebler'i Kadrosuna Kattı

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, son olarak Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes forması giyen Alex Tyus ve Jon Diebler ile birer senelik anlaşmaya vardı.

12.07.2016 14:20  Güncelleme: 15:44

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, transferlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nenad Krstić ve Austin Daye ile anlaştığını duyuran Sarı-Kırmızılılar geçen sene Anadolu Efes forması giyen Alex Tyus ve Jon Diebler ile 1 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Gelecek sezon ülkemizi Euroleague'de temsil edecek Sarı-Kırmızılılar, Nenad Krstic ve Austin Daye'in ardından iki isimle daha kadrosunu güçlendirmiş oldu.

LASME'NİN YERİNİ DOLDURACAK

Maccabi formasıyla 2 sezon önce Euroleague'i kazanma başarısı gösteren Tyus'ın transferiyle birlikte, yasaklı madde kullanımı nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen ve ceza almasına kesin gözüyle bakılan Stephan Lasme'nin yerinin dolması bekleniyor. Koç Ergin Ataman, Diebler transferiyle de takıma keskin bir şutör kazandırmış oldu.


(Alex Tyus)

SIRA GELDİ GUARD TRANSFERİNE!

Galatasaray'ın bu transferler dışında takımdan ayrılan Errick McCollum'un yerine bir oyun kurucu transferi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Kırmızılılar ayrıca Fenerbahçe'den ayrılan Kenan Sipahi ve Darrüşşafaka'dan Oğuz Savaş'la dirsek temasını sürdürüyor.


(Jon Diebler)

Galatasaray Odeabank Alex Tyus ve Jon Diebler\'i Kadrosuna Kattı

Son Dakika Spor Galatasaray Odeabank Alex Tyus ve Jon Diebler'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement