Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk ayağında FC Schalke 04 ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman üç grup halinde gerçekleştirilen top kapma çalışmasıyla başladı. Daha sonra futbolcular ısınma ve açma - germe hareketleriyle çalışmaları sürdü. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı.
Sağ kalça adalesinde zorlanma bulunan Burak Yılmmaz, tedavisinin ardından salon ve saha çalışması yaptı. Johan Elmander ise takımdan ayrı salon ve sahada çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı futbol okullarından 500 öğrenci takip etti.
Galatasaray, FC Schalke 04 karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanla devam edecek.
Son Dakika › Spor › Galatasaray, Schalke 04 Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?