Cimbom savunmadaki şok sakatlıkların ardından transfer için kolları sıvadı.
Afrika Kupası’nda olan Chedjou’nun yokluğunda Semih ve Koray’ın da 1’er ay sahalardan uzak kalması Hamza Hamzaoğlu’nun elini kolunu bağladı.
Vatan’ın haberine göre sarı-kırmızılı yönetim, Bursa’dan Serdar Aziz ile S.Moskova’dan Serdar Taşçı’ya yönelirken iki oyuncu için de satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.
Habere göre stopere oyuncu arayan yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst, iki isim üzerinde birleşti. Hamza Hamzaoğlu ile de iki oyuncu hakkında olumlu rapor alan yöneticiler kolları sıvadı. Aslan’ın ilk sıradaki ismi Bursaspor’dan Serdar Aziz... 3 sezondur peşinden koşulan ancak hep istenen yüksek bedeller nedeniyle geri adım atılan oyuncu için bir kez daha yeşil-beyazlıların kapısı çalınacak.
Galatasaray yönetiminin ikinci ismi ise Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı. Stuttgart’ta kaptanlığa kadar yükselen ve geçtiğimiz sezon 9 milyon Euro’ya Rusya’nın yolunu tutan 27 yaşındaki oyuncu için yönetim, S.Moskova’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklif yapacak.
Son Dakika › Spor › Galatasaray Serdar Aziz ve Serdar Taşçı'yı İstiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.