Galatasaray Trabzonspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Trabzonspor'u 2-1 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, evinde 7 kişi kalan Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.

21.02.2016 20:49  Güncelleme: 21:48

Galatasaray, olaylı geçen ve 4 kırmızı kartın çıktığı maçta Trabzonspor'u 2-1 yendi.

Maçın ilk dakikasından itibaren oyunu Trabzonspor yarı alanına yıkan Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ve Podolski ikilisiyle sağ kanattan etkili ataklar geliştirdi. Alman golcünün çıkardığı şutta bir topu direkten dönen sarı-kırmızılı ekip, baskısına rağmen aradığı golü bulamadı.

ERKAN PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmanın ilk bölümünde oyunu kendi yarı alanında kabul eden Trabzonspor, rakip kaleye gitmekte zorlandı. Savunmadan top çıkarmakta zorlanan ve ileri uçtaki oyuncularını meşin yuvarlakla buluşturamayan Karadeniz ekibi, kalesinde de zor anlar yaşadı. Ancak 25. dakikada bulduğu golle öne geçti. Sol çaprazdan ceza alanına giren Erkan Zengin, Koray Günter ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem Deniz Ateş Bitnel penaltı kararı verdi. 25. dakikada atışı kullanan Erkan, kaleci Muslera ile topu ayrı köşelere gönderdi ve takımını öne geçirdi

İLK YARI 1-0 BİTTİ

İlk yarının kalan dakikalarında iki takım adına da önemli gol pozisyonu yaşanmadı ve devre arasına 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle girildi.

PODOLSKI SKORU EŞİTLEDİ

2. yarıya Galatasaray baskısıyla başlandı. Umut Bulut'la 2 kez gole çok yaklaşan Galatasaray, 60. dakikada Sneijder ve Bilal'in girmesi ve Özer'in aynı anda 2. sarı kartını görmesiyle katlandı. 64. dakikada sarı kırmızılıların golü geldi. Selçuk'un sert vuruşunu Onur çeldi, Donk denedi yine Onur başarılıydı. Ama Podolski, 3. denemede harika bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Beraberlik sonrası da ceza sahası dışından üst üste şutlarla Galatasaray tehlikeleri devam ederken, 70. dakikada Trabzonspor 9 kişi kaldı.Podolski ile tartışan Aykut Demir 2. sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.

86. dakikada ortalık karıştı. Umut'la Cavanda arasındaki ikinci mücadelede Umut yerde kaldı, hakeme itiraz eden Cavanda ve kırmızı kartı alarak hakeme gösteren Salih kırmızı kart gördü. Böylece Trabzonspor 7 kişi kaldı. atılı kullanan Selçuk ev sahibini öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Galatasaray maçı 2-1 kazandı.

Galatasaray Trabzonspor\'u 2-1 Yendi

Son Dakika Spor Galatasaray Trabzonspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • addo keles: iste boyle yeneriz biz adamiii 5 38 Yanıtla
  • Anju: Hakem 2 ts 1 22 5 Yanıtla
  • Lazzz: Bu macı Galatasaray degil hakem kazanmıştır.... 17 3 Yanıtla
  • Ccc: Hayatimda bu kada r hak yenen mac gormedim 13 5 Yanıtla
  • Gs +aşk : şikeciler kuşlar kış kış bizim maçımıza yorum yapman azizenin koyunları 6 12 Yanıtla
  • Gs +aşk : kudurun şikebahce ve 8tas 8 5 Yanıtla
  • IYI: köprü altı çocuğu hakem umut galatasaray 7 6 Yanıtla
  • hakan: AHA DEMEDİ DEMEYİN GS Yİ BU SENE ŞAMPİYON YAPARLAR YİNE!!!!!!!!!!! 7 5 Yanıtla
  • Vicdan Sahibi : beter olun ts liler çünkü her kötülüğü fener yaptı dediniz ama her zaman gs sizi kullandı yazık çok yazık 7 3 Yanıtla
  • TİM07: 7 kişi kalmış takımı 2-1 yenmiş haha haha.....atsaydın ya 9 tane pardon 8 olsun alışıksınız 8 atmaya ankara gücüne ......yazık ya.... 6 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement