Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Masaya oturdular - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Masaya oturdular

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Galatasaray\'dan Fenerbahçe\'ye yılın transfer çalımı! Masaya oturdular

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de yeniden kadrosuna katmak istediği Yusuf Akçiçek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, 20 yaşındaki savunmacının transferi için Al-Hilal ile görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin eski oyuncusunu geri istemesi, transferde ezeli rakipleri karşı karşıya getirdi.

Galatasaray'dan transferde dikkat çeken bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, Al-Hilal forması giyen Yusuf Akçiçek için devreye girdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Galatasaray ve Al-Hilal, Yusuf Akçiçek'in transferi için görüşme gerçekleştirdi.

FENERBAHÇE DE YUSUF'U GERİ İSTİYOR

Transferin dikkat çeken bir diğer tarafı ise Fenerbahçe. Sarı-lacivertliler de eski oyuncusu Yusuf Akçiçek'i yeniden kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon 22 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e sattığı genç savunmacıyı kiralık olarak geri getirmek için harekete geçmişti.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Masaya oturdular

GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe'nin Yusuf Akçiçek için temaslarını sürdürdüğü dönemde Galatasaray'ın da Al-Hilal ile görüşmesi transferde tabloyu değiştirdi. Böylece 20 yaşındaki savunmacı için Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Masaya oturdular

22 MİLYON EUROYA AL-HILAL'E GİTMİŞTİ

Fenerbahçe altyapısından yetişerek A takıma kadar yükselen Yusuf Akçiçek, geçtiğimiz sezon 22 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Al-Hilal'e transfer olmuştu. Genç futbolcunun geleceği konusunda son kararı Al-Hilal'in vereceği transfer sürecinde, hem Galatasaray hem de eski kulübü Fenerbahçe oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.


Advertisement