Nicolo Zaniolo'ya Arabistan'dan Yıllık 30 Milyon Euro Teklif - Son Dakika
Spor

Nicolo Zaniolo'ya Arabistan'dan Yıllık 30 Milyon Euro Teklif

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo'ya Arabistan'dan senelik 25-30 milyon euroluk bir teklif yapıldığı iddia ediliyor. İtalyan futbolcunun, serbest kalma bedelinin ödenmesi halinde ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

04.08.2023 23:26  Güncelleme: 23:41

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo'ya Arabistan'dan teklif geldi. İddiaya göre 24 yaşındaki başarılı futbolcuya senelik 25-30 milyon euroluk bir teklif yapıldı.

25-30 MİLYON EUROLUK TEKLİF YAPILDI

Yakup Çınar'ın haberine göre, performansı ve güçlü fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken İtalyan yıldıza Arabistan'dan bir kulüp senelik 25-30 milyon euroluk bir maaş teklif etti.

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Habere göre, 35 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödenmesi halinde 24 yaşındaki İtalyan yıldızın sarı-kırmızılılardan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Nicolo Zaniolo\'ya Arabistan\'dan Yıllık 30 Milyon Euro Teklif
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Nicolo Zaniolo'ya Arabistan'dan Yıllık 30 Milyon Euro Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • bugra gök: Bunun yalan bir haber olduğunu anlamayan yoktur.2 3 gündür de juve haberleri geziyor bilinçli şekilde.pazar arıyorlar kendilerine uefa dan ceza yemeleri an meselesi,önümüzde juventus ceza örneği var ,adam ne oynadı ki okadar para versinler .türkiyenin en iyi pazarı fenerbahçedir. 6 9 Yanıtla
  • Özgür Arıca: Fener'e zapladı ya 2 tane adamı sata sata bitiremediniz.. yok Juventus yok Araplar hadi hadi Venüs gezegeni de 40 milyon vermiş gidecekmiş hadi inandık tamam ... 3 2 Yanıtla
  • Ensar Kurt: hahhhhh hahhh haaaaaaa yavvv heeehee 0 2 Yanıtla

Advertisement