Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal: "Lige iyi başlamadık ancak bu hafta deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Belediyesi maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz"

20.11.2013 19:41

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un salon sporlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ziya Ünsal, "Lige iyi başlamadık ancak bu hafta deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Belediyesi maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un sadece futbolda değil salon sporlarında da iddialı olduğunu söyledi.

Bu iddiasını tekerlekli sandalye basketbol takımının başarıları ile kanıtladığını anlatan Ünsal, şunları kaydetti:

"Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi geçen hafta başladı. İlk maçımızda ligin güçlü takımı Galatasaray'a yenildik. Bu maçta oyuncularımız müthiş bir maç çıkarttı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Şimdi deplasmanda Balıkesir Belediyesi ile karşılaşacağız. Lige iyi başlamadık ancak bu hafta deplasmanda oynayacağımız Balıkesir Belediyesi maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu yapacak kalitedeyiz." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement