Gaziantep ALG Spor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Gaziantep ALG Spor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile berabere kaldı

Gaziantep ALG Spor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile berabere kaldı

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaştı. Maçta Gaziantep ekibi öne geçmesine rağmen penaltı golüyle beraberliği kabul etmek zorunda kaldı. Teknik direktör Kenan Öztürk, takımın üzgün olduğunu ancak toparlanacaklarını belirtti.

06.11.2023 10:39

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaştı. Gaziantep ekibi, zorlu deplasmanda 18. dakikada Karyna ile 1-0 öne geçti. Karadeniz ekibi ise 82. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım da birer puanı hanesine yazdırdı.

Uzun süre maçı önde götürmesine karşın 82. dakikada yenilen penaltı golüyle 2 puan bırakan Gaziantep ALG Spor Teknik Direktör Kenan Öztürk, şaşkınlık yaşadıklarını ve üst üste kaybedilen 4 puan sonrası üzgün olduklarını söyledi. Kenan Öztürk, kısa sürede toparlanıp yeniden hak ettikleri noktaya geleceklerini de ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep ALG Spor, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement