Gaziantep Basketbol - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantep Basketbol - Trabzonspor Maçının Ardından

GAZİANTEP Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, Trabzonspor karşılaşmasından mağlup olarak ayrıldıklarını için üzgün olduğunu söyledi.

11.11.2017 19:41

GAZİANTEP Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, Trabzonspor karşılaşmasından mağlup olarak ayrıldıklarını için üzgün olduğunu söyledi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sahasında Trabzonspor'a 84-95 mağlup olan Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, "Kazanmayı çok istedik. Mücadele de ettik ama başarılı olamadık. İkinci yarıda en az 10 defa çok rahat atılabilecek şutları kaçırdık. Takımım için zor bir gün. Kazanmayı çok istedik, mücadele de ettik ama olmadı" dedi.

Trabzonspor Başantrenörü Zare Markovski ise "Takım olarak çok iyi çalıştık. Takımımdan ve oyuncularımdan çok memnunum. Galip gelmeyi çok istediğimiz bir maçtı. Galibiyet, Obekpa'nın olmadığı dönemde daha da önem kazandı. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gaziantep Basketbol - Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement