Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Galibiyeti Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Galibiyeti Hedefliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Galibiyeti Hedefliyor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden mavi beyazlı ekip, deplasmanda karşılaşacağı Osmangazi Belediyesi maçına hazırlanıyor.

08.01.2014 12:01

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor.

Kulüp başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, zorlu Osmangazi deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu maçı kazanarak çıkış yakalamak istediklerini vurgulayan Göksen, "Geçen hafta lider Yenimahalle Belediye karşısında iyi mücadele etmemize rağmen hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta inşallah bunu telafi edeceğiz" dedi.

Takımının bugüne kadar gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Göksen, ligdeki mücadelelerin "kıran kırana" geçtiğine işaret etti.

Bursa'da iyi bir oyun ortaya koyarak galip geleceklerine inandığını aktaran Göksen, "Ligde ilk yılımız olmasına rağmen önemli maçlar kazandık, bundan sonraki süreçte daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Galibiyeti Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement