Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun İlk Yarı Karnesi - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun İlk Yarı Karnesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun İlk Yarı Karnesi

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2013-2014 sezonunun ilk devresini 23 puanla 9. sırada bitirdi.

30.12.2013 11:22  Güncelleme: 11:21

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2013-2014 sezonunun ilk devresini 23 puanla 9'uncu sırada bitirdi.

AA muhabirinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden derlediği bilgilere göre, lige sahasında Denizlispor'u 1-0 yenerek başlayan mavi-beyazlı ekip, ilerleyen haftalarda art arda yenilgiler aldı. Kötü gidişe "dur" demek isteyen yönetim, 11. haftada teknik direktör değişikliğine giderek Suat Kaya'nın yerine Hasan Özer'i getirdi.

Özer'le çıkış yakalamak isteyen mavi-beyazlılar, ilk maçta Mersin İdman Yurdu'na 1-0 yenildi. İlerleyen haftalarda toparlanan Güneydoğu temsilcisi, Özer'le çıktığı maçlarda başarılı bir grafik sergiledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Özer yönetiminde 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı.

Mavi-beyazlılar, ilk devreyi 23 puanla 9. sırada bitirdi.

İlk yarıda takımda tek kırmızı kartı Erkam Reşmen gördü. Onur Kalafat 5 sarı kartla en fazla kart gören oyuncu oldu. Erkam Reşmen, Ramazan Altıntepe ve İsa Akgöl 4 kez sarı kart gördü.  Forvet oyuncusu Serdar Deliktaş, attığı 4 golle takımın en golcü ismi oldu. Futbolculardan Sinan Özkan 3, Abdullah Halman ve Erhan Şentürk 2 ve Kenan Aslanoğlu da bir golle takımına destek verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 4-0 ve Adana Demirspor maçından 4-1'lik sonuçla galip ayrılan Gaziantep temsilcisi, bu karşılaşmaların dışında rakip takımlara ikiden fazla gol atamadı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun İlk Yarı Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement