Gaziantepspor Abdullah Ercan'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Abdullah Ercan'la Yollarını Ayırdı

Gaziantepspor Abdullah Ercan\'la Yollarını Ayırdı

Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

26.01.2012 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Ercan'ın istifası ile başlayan sürecin Başkan İbrahim Kızıl'in Hikmet Karaman ile görüşmesinden sonra gerçekleştiği öne sürüldü.

Sezona Tolunay Kafkas ile başlayan kırmızı siyahlılar, 4. haftanın ardından takımı Abdullah Ercan'a emanet etmişti. Son olarak deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Gaziantepspor'un Başkanı İbrahim Kızıl'ın, Hikmet Karaman'la bir araya geldiği, bu durumu öğrenen teknik direktör Ercan'ın istifasına neden olduğu iddia edildi.

Abdullah Ercan, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, "26 Ocak 2012 tarihi itibari ile şahsım ve ekibim Gaziantepspor'daki görevlerimizden istifa etmiş bulunuyoruz. Konu ile ilgili konuşulacak veya gösterilecek hiçbir gerekçenin şahsıma, ekibime ve Gaziantepspor'a herhangi bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Şimdi ve daha sonra bu konu hakkında ben veya ekibim tarafından herhangi bir açıklama yapılmayacaktır ve bizden duymadığınız hiçbir söylemin tarafımızdan yapılmadığının bilinmesini isteriz. Gaziantepspor'a bundan sonra başarılar dileriz" dedi.

Gaziantepspor Kulübü tarafından 'Kamuoyuna duyuru' başlığıyla yapılan açıklamada ise, "Teknik direktörümüz Abdullah Ercan ile yönetim kurulumuzun yaptığı görüşmeler sonucunda sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile fesh edilmiştir.

Kulübümüz ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Profesyonel Futbol A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Ercan ve yardımcılarına Gaziantepspor'a yapmış oldukları hizmetler için teşekkür eder, kendilerine bunda sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz" denildi.

Bu arada Gaziantepspor yöneticilerinin, Hikmet Karaman'la her konuda anlaşma sağladığı, Sivasspor maçında takımın başına geçmesinin beklendiği öğrenildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Abdullah Ercan'la Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement