Gaziantepspor'da, Galatasaray Maçında Hedef Mutlak 3 Puan - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor'da, Galatasaray Maçında Hedef Mutlak 3 Puan

Gaziantepspor\'da, Galatasaray Maçında Hedef Mutlak 3 Puan

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

23.01.2014 18:53

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı futbolcular bu mücadeleden mutlak 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Teknik ekip yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve streching hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından taktik ve teknik çalışmalar basına ve taraftara kapalı olarak yapıldı.

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Galatasaray maçı hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Pazar günü kendi taraftarımızın önünde Galatasaray ile çok zorlu bir maç yapacağız. Bu maça çok iyi hazırlandık ve inşallah taraftarımız önünde 3 puanı alırız" dedi.

"SERGEN YALÇINLA ÇOK İYİ BİR HAVA YAKALADIK"

Sergen Yalçın'ın tekrar takıma gelmesinin kendileri için büyük bir motivasyon olduğunu ifade eden Şenol Can, "Sergen hocamız öğrendiğimiz kadarıyla Cuma günü yeniden aramıza katılacak. Bu bizim için sevindirici bir haber. Çünkü Sergen hocamızla çok iyi bir hava yakaladık. Kendisi çok pozitif ve bize ayrı bir hava katıyor. Bu gelişme bizim için çok olumlu oldu. Yarın hocamızla birlikte inşallah son hazırlıklarımızı yaparak, maça çok iyi bir durumda çıkacağız" diye konuştu.

"İBRAHİM TORAMAN ÇOK TECRÜBELİ BİR OYUNCU"

Can, İbrahim Toraman transferi ile ilgili sorulan bir soruya ise, "İbrahim Toraman çok tecrübeli bir oyuncu. Büyük takımda uzun yıllar forma giymiş bir oyuncu ve kaptanlık yapmış birisi. Onun bize çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Her yerde oynayabilen bir oyuncu ve bizim de böyle bir oyuncuya zaten ihtiyacımız vardı. İnşallah bu transferin ardından Gaziantepspor tekrar eskisi gibi başarılarına devam eder" cevabını verdi.

"GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDIK"

Kongre sürecinde yaşananların futbolcuları olumsuz yönde etkilemediğine değinen Şenol Can, "Sergen hocamız bizi zaten her zaman bu tür olaylardan uzak tutmaya çalıştı. Biz sadece işimize konsantre olduk. Bizim işimiz sadece sahada zaten. Biz futbolcular olarak şu anda önümüzdeki Galatasaray maçına bakıyoruz ve ona odaklanmış durumdayız" dedi.

Öte yandan Sergen Yalçın'ın, yarın İbrahim Toraman ile birlikte Gaziantep'e gelmesi bekleniyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor'da, Galatasaray Maçında Hedef Mutlak 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement