Gaziantepspor, Eskişehirspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Eskişehirspor'u 2-1 Yendi

Gaziantepspor, Eskişehirspor\'u 2-1 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekip, bu sonuçla ligin dibine demir attı.

12.12.2015 17:56  Güncelleme: 17:59

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Eskişehirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Gaziantepspor oldu.

GOLLER

Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada John Chibuike ve 66. dakikada Sezgin Coşkun (kendi kalesine) kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü ise 64. dakikada Emre Güral'dan geldi.

BERABERLİĞİ SAĞLADILAR AMA...

Eskişehirspor geriye düştüğü maçta taraftarının desteğiyle beraberliği yakalamasına rağmen 2 dakika sonra bir gol daha yedi ve Gaziantepspor savunmasını ikinci kez açamadı. Tribünleri dolduran Eskişehirsporlu taraftarlar ise maçın son bölümlerinde yönetimi istifa davet etti.

KALECİLER ŞOV YAPTI

Bu arada hem Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin hem de Gaziantepspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas maçın başından sonuna kadar çok önemli kurtarışlar yaparak performanslarıyla dikkat çektiler.

ES-ES 7 PUANDA KALDI

Bu galibiyetin ardından Gaziantepspor puanını 19'a yükseltirken, Eskişehirspor 7 puanla yine sonra sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Eskişehirspor, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Eskişehirspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • vatandas: eses'e elveda.. bi 5 yil sonra tekrar gorusmek uzere.. akillarini baslarina toparlarlar belki 1 0 Yanıtla
  • Çorumlu: Güle güle es es 1 0 Yanıtla
  • Muhammet Ali: Tek çare MHP lider ülke Türkiye 0 0 Yanıtla

Advertisement