Gaziemir'in süper atletlerinden çifte şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Gaziemir'in süper atletlerinden çifte şampiyonluk

Gaziemir\'in süper atletlerinden çifte şampiyonluk

Gaziemir Belediyesi sporcusu Rahime Tekin, Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metre ve 800 metrede Türkiye şampiyonu oldu.

06.02.2020 12:14  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediyesi sporcusu Rahime Tekin, Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metre ve 800 metrede Türkiye şampiyonu oldu. Milli takıma seçilen Tekin, Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Belediyenin diğer sporcusu Merve Yıldırım ise 400 metrede ülke üçüncüsü oldu

Turkcell Atletizm Süper Ligi'nde İzmir'i temsil eden tek kadın atletizm takımı olan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda yarışan belediyenin kadın atletleri, şampiyonaya damga vurgu. Yaklaşık 900 atletin katıldığı turnuvada mücadele veren Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kadın Atletizm Takımı sporcuları iki Türkiye şampiyonluğu ile Türkiye üçüncülüğü dereceleri kazandı.

Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda, Gaziemir Belediyesi atleti Rahime Tekin 1500 metrede ve 800 metrede Türkiye şampiyonu oldu. Bu derecesiyle Atletizm Milli Takımı'na seçilen Rahime Tekin, Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Aynı şampiyonada ter döken Merve Yıldırım da 400 metrede Türkiye üçüncülüğüne imza attı. Zorlu şampiyonada rakiplerini geride bırakan atletler, yeşil beyazlı formalarıyla şampiyonluk kürsüsünde gururla yerini aldı. Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, belediyenin şampiyon sporcuları madalyalarını aldı.

Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda yarışan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımı atletlerinin şampiyonadan aldıkları diğer dereceler ise şu şekilde: Damla Gönen gülle atmada Türkiye beşincisi, Buket Katya Orhonsayın uzun atlamada Türkiye yedincisi, Gülbahar Çetin 800 metrede Türkiye altıncısı, Dilan Atak 3000 metrede Türkiye yedincisi, Şerife Uysal 60 metre engellide Türkiye beşincisi ve 60 metrede Türkiye yedincisi, Ecenaz Kara 60 metrede Türkiye sekizincisi.

"Atletlerimiz gururumuz oldu"

Gençlerin spor yapmaları için belediye olarak her türlü desteği verdiklerinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "İzmir'in tek kadın atletizm takımı olan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Atletizm Takımımızın sporcuları başarılarıyla göğsümüzü kabartıyor. Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası'nda derece kazanan kadın atletlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Atletizm Milli Takımı'na seçilen sporcumuz Rahime Tekin'in, Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'ndan da dereceyle döneceğine yürekten inanıyorum. Sporcularımızın elini hiçbir zaman bırakmayacak, onları her zaman destekleyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziemir'in süper atletlerinden çifte şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement