"Geçen Seneye Göre Daha Güçlüyüz, Forma Aslanın Midesinde" - Son Dakika
Spor

"Geçen Seneye Göre Daha Güçlüyüz, Forma Aslanın Midesinde"

"Geçen Seneye Göre Daha Güçlüyüz, Forma Aslanın Midesinde"

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, teknik heyete ve kadroya çok güvendiğini belirterek, "Her mevkide alternatifli bir takımız" dedi.

23.08.2012 12:04  Güncelleme: 12:08

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, teknik heyete ve kadroya çok güvendiğini belirterek, "Her mevkide alternatifli bir takımız. O yüzden hocamızın işi de zor. Forma aslanın midesinde gibi gözüküyor. Geçen seneye göre bu sene daha güçlüyüz" dedi.

Kardemir Karabükspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Kırmızı mavililer bugün öğle saatlerinde karayolu ile İstanbul'a hareket edecek. Nevzat Şahin, Kasımpaşa'nın güçlü bir kadro oluşturduğunu belirterek, "Zor bir maç bizi bekliyor. Galatasaray karşısında da gayet güzel oynadılar. Zaten 18 Süper Lig takımı da birbirinden güçlü. Her sene ligimizin futbolcu yönünden kalitesi artıyor. Böyle de olmalı. Güzel bir maç olacak. Her iki taraf için de fair play çerçevesinde, futbol yönünden kaliteli bir maç olmasını diliyorum. Ama biz puan almaya gidiyoruz. Takımımızın form grafiği yukarıya doğru çıkıyor. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu maça hazır ve maç gününü bekliyoruz. İnşallah yüzümüzün akıyla oradan güzel bir neticeyle Karabük'e dönmek istiyoruz. En büyük dileğimiz galip gelmek" dedi.

FORMA ASLANIN MİDESİNDE

Şahin alternatifli bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, "Şu anda her mevkide alternatifli bir takımız. O yüzden hocamızın işi de zor. Forma aslanın midesinde gibi gözüküyor. Geçen seneye göre bu sene daha güçlüyüz. Çok fazla bir transfer yapmadık. Ben bu teknik heyete ve kadroya çok inanıyorum. Bunu kendilerine de söyledim. Transfer için ne gerekirse biz yönetim olarak yaparız ama şu anda alternatifli bir kadromuz var" diye konuştu.

Şu an transfer çalışmalarının olmadığını açıklayan Şahin, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımız bu takıma bizim inandığımız gibi inansınlar. Bu takım daha iyi olacaktır. Oynamayan önemli oyuncularımız var. Onlar da bu takıma girerek katkı verdiği zaman birlik beraberlik içersinde bu ligi götüreceğiz. Bir tek ölüme çare yok. Her türlü çareyi bulacak ve yerine getirecek bir kulübüz. Bu gücümüz var. Transfer gerekiyorsa yaparız. Ama ben şu anda bu kadroya inanıyorum. Tabi önümüzdeki günler neyi gösterir bilemeyiz. Takımımıza katkı verecek, inandığımız bir oyuncu bulursak da transfer etmekten kaçınmayız. Ama şu anda transfer çalışmamız yok"

MUHTEMEL KADRO:

Tomiç- Uğur, Jahic, Mabiala, Seric- Hakan, Kağan, İlhan, Shelton- Cernat, Mehmet Yıldız

SAKAT VE CEZALI: Yok - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Geçen Seneye Göre Daha Güçlüyüz, Forma Aslanın Midesinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement