Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmana, ülke milli takımlarında görev alan oyuncular katılmadı.
Dayanıklılık ve kuvvet idmanı yapan ekip, teknik ve orta şut çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular, cepheden şutlarla ve gelen ortalara karşılık vererek gol bulmaya çalıştı. Kırmızı-siyahlı oyuncular, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Yeni transfer Abdul Rahman Khalili, takımla birlikte ilk kez çalışırken, şutları ve çift kale maçtaki etkili oyunuyla ön plana çıktı.
Son Dakika › Spor › Gençlerbirliği'nde Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.