Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

07.03.2018 20:01

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İdmana, ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyon hareketlerine geçti. Dar alanda pas ve kontrol çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale taktik maçla sona erdi.

Tedavileri süren Palitsevich ve Ahmet İlhan'ın yanı sıra rahatsızlığı bulunan Ahmet Oğuz antrenmana katılmadı.

Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması, 10 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği'nde Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement