Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Gherardini: Obradovic'in takımdaki geleceği yakın zamanda netleşecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Gherardini: Obradovic'in takımdaki geleceği yakın zamanda netleşecek

Sırp Antrenör Zeljko Obradovic'in sarı lacivertli kulüpteki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini,Obradovic'in kontratının yenilenip yenilenmeyeceği ile ilgili her şeyin gelecek günlerde belli olacağını söyledi.

01.05.2020 17:32  Güncelleme: 23:58

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Zeljko Obradovic'in sözleşmesi ile ilgili birkaç gün içerisinde her şeyin netleşeceğini dile getirdi.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Eurodevotion canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Gherardini, sözleşmesi bu sezon sonu tamamlanan Başantrenör Zeljko Obradovic'in kontratının yenilenip yenilenmeyeceği ile ilgili her şeyin gelecek günlerde belli olacağını söyledi.

Gherardini, Sırp başantrenör ile ilgili, "Zeljko Obradovic'in verdiği mesajlar çok kıymetli ve önemliydi. Kulübün Zeljko Obradovic'in sözlerini ciddi şekilde değerlendirdiğini biliyorum. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir ve belli olur" ifadelerine yer verdi.

"HENÜZ KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzaladığı haberleri üzerine deneyimli başantrenör Obradovic, "Kontrat durumuyla alakalı ne Fenerbahçe'den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı. Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var" açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Gherardini: Obradovic\'in takımdaki geleceği yakın zamanda netleşecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Gherardini: Obradovic'in takımdaki geleceği yakın zamanda netleşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhammet Usta : Jasikevicius Türkiye kupasını bile alamaz.Adamın eruo lg de final bile oynayamamış bir kişi.Anlıyacağın bize simon gelir. Ülker arenaya sadece maçı ve basketbolcuları izleme gitmiyoruz. Obranın miniklerini tepkilerini kızmasını gülümsemesine aşığız. Obradan önce Fenerbahçe tarihinden kadar aldığı kupa sayısı 12 adet. Obra ile 28 kupa 3 kez de Eruol liğ oynadığımız maç hariç.Biz bir sezon kötü gitti diye takımı bırakmayız. Ziya bence sen başka takımı tutma zamanın gelmiş. Evde kal.Yeter .... 0 0 Yanıtla
  • ZİYAA: Artık ayrılık vakti geldi Obra! Takıma taze kan lazım... O da Jasikevicius! 0 0 Yanıtla

Advertisement