Giresunspor Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması

Giresunspor Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması

TFF 1. Lig'de dün sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Takımımız 10 kişi kaldıktan sonra da 11 kişi gibi oynadı, futbolcuların hepsini alınlarından öpüyorum.

01.11.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de dün sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Takımımız 10 kişi kaldıktan sonra da 11 kişi gibi oynadı, futbolcuların hepsini alınlarından öpüyorum." dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe maçında çok iyi mücadele sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmada ikinci devrenin başında hakemin gösterdiği kırmızı kart sonucu 10 kişi kaldıklarını anımsatan Özkul, şöyle konuştu:

"Bu karar bizi çok etkiledi, rakip karşısında iyi bir oyun sergiliyorduk. Kazanacağımız maç, eksik kalmamızla aleyhimize döndü. Rakip güçlü ve bizden bir kişi üstündü ama buna rağmen futbolcularımız kimsenin eksikliğini aratmadı. Takımımız 10 kişi kaldıktan sonra da 11 kişi gibi oynadı, futbolcuların hepsini alınlarından öpüyorum."

Özkul, ligin 10. haftasında Bandırmaspor'la yapacakları maça da değinerek, "Biz hedefimize ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Artık bu maçı unutup Bandırmaspor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Deplasmanda iyi bir sonuç elde etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement