Giresunspor: "Bozüyükspor Maçı Bir Final" - Son Dakika
Spor

Giresunspor: "Bozüyükspor Maçı Bir Final"

Giresunspor: "Bozüyükspor Maçı Bir Final"

Özkul:Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bozüyükspor maçının final niteliğinde bir müsabaka olduğunu söyledi.

19.03.2013 17:46  Güncelleme: 11:27

İkinci Lig Kırmızı Grup takımı Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bozüyükspor maçının final niteliğinde bir müsabaka olduğunu söyledi.

Ligde bulundukları konumun dışarısına çıkabilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ve sahalarında oynadıkları karşılaşmada Güngörenspor'u yenerek derin bir nefes aldıklarını aktaran İbrahim Özkul, "Şimdi en yakın rakiplerimizden Bozüyükspor ile çok kritik bir maçta karşı karşıya geleceğiz. Deplasmanda oynayacağımız final niteliğindeki bu maçtan alnımızın akıyla çıkmayı başarabilirsek her şey çok daha güzel olacak" dedi.

KALAN MAÇLARDA EN YÜKSEK PUANI TOPLAYACAĞIZ

Kalan maçlardan iyi sonuçlar alarak ligde kalacaklarını beliten İbrahim Özkul, daha sonra şunları söyledi:

"Ligin bitimine sekiz hafta kaldı. Artık her biri final niteliğinde maçlar oynayacağız. Sahamızda Güngörenspor'u yenerek alt sıralardan kurtulma yolunda dev bir adım attık. Şimdi bu galibiyetin daha da anlam kazanabilmesi ve çıkışımızı devam ettirebilmemiz için Bozüyükspor maçından puan almanın hesaplarını yapıyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar ligin ilk yarısında bizi nasıl yendilerse biz de Bozüyük'te onları yenebiliriz. Bu bilinç içerisinde sahaya çıkacağız. Ancak her şeye rağmen sahadan 1 puanla ayrılmak da final havasında geçecek maçta bizi avantajlı konuma getirir. Takımda kart cezalı yok. Sakatlıklarının durumu henüz belli değil."

BOZÜYÜKSPOR MESAİSİ BAŞLADI

Hafta sonu deplasmanda Bozüyükspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor, kritik maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla başladı. Giresunspor teknik direktör'ü Ergün Penbe gözetiminde tesislerde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Sedat ile Sefa Akın dahil olmadı. Yeşil beyazlılar yarın yapacağı antrenmanın ardından ise Eskişehir'e giderek çalışmalarına burada devam edecek.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor: 'Bozüyükspor Maçı Bir Final' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement