Giresunspor'da Futbolculara 2 Gün İzin - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Futbolculara 2 Gün İzin

Giresunspor\'da Futbolculara 2 Gün İzin

Hazırlıklarına Antalya'da devam eden Giresunspor, yarın öğlen antrenmanın ardından iki günlük izne çıkacak.

17.01.2013 16:42

Hazırlıklarına Antalya'da devam eden Giresunspor, yarın öğlen antrenmanın ardından iki günlük izne çıkacak.

25 OCAK'TA TARSUS'A GEÇİLECEK

İzinin ardından Pazar günü toplanacak olan yeşil beyazlılar Antalya'da 5 gün daha çalışıp 25 Ocak Cuma günü ikinci yarının ilk maçı oynanacağı Tarsus'a geçecek. Burada kampa girecek olan yeşil beyazlılar 27 Ocak'ta Tarsus İdman Yurdu ile ikinci yarının ilk maçına çıkacak.

KAMPTA SADECE KAZANCIOĞLU KALDI

Çalışmalarını sürdüren Giresunspor'da yönetimden sadece Mehmet Kazancıoğlu Antalya'da takımla birlikte kaldı. Kamp sorumluluğunu yüklenen Kazancıoğlu'nun transfer çalışmalarına devam ettiği, takımın izine ayrılmasının ardından onun da Giresun'a döneceği belirtildi.

KALECİ YAVUZ'DAN SÖZ ALINDI İDDİASI

Kadrosunda bulunan kaleciler Mehmet Ali ve Ulaş ile yollarını ayıran Giresunspor, kaleci arayışlarında son aşamaya geldi. Çotanaklar, PTT 1'inci Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor formasını giyen Yavuz Eraydın'a talip oldu. Tecrübeli file bekçisiyle ön görüşme yapan Giresunspor yönetiminin Yavuz'dan söz aldığı iddia edildi. Yavuz Eraydın'ın Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılması durumunda Giresunspor'a imza atabileceği, bu transferin ise birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi. - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Futbolculara 2 Gün İzin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement