Giresunspor'da Son Gün 2 Transfer - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Son Gün 2 Transfer

Giresunspor\'da Son Gün 2 Transfer

İkinci yarıya kadrosunu güçlendirerek giren Giresunspor, ara transferin son gününde Denizlispor'dan Yasin Çakmak ile Belçika'dan gurbetçi Mutlu Sarıaydın'ı kadrosuna kattı.

01.02.2013 14:02

İkinci yarıya kadrosunu güçlendirerek giren Giresunspor, ara transferin son gününde Denizlispor'dan Yasin Çakmak ile Belçika'dan gurbetçi Mutlu Sarıaydın'ı kadrosuna kattı.

BAŞKAN BOZBAĞ: "FİTİLİ ATEŞLEYECEK GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR"

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, hem alt sıralardan kurtulmak, hem de camianın yeniden bütünleşebilmesi için sahalarında oynayacakları Polatlı Bugsaşspor karşılaşmasına çok büyük önem verdiklerini belirtti. Karşılaşmadan mutlaka 3 puan beklediğini, ligin ilk yarısında aldıkları kötü sonuçlarla Giresunspor'a gönül veren herkesi fazlasıyla üzdüklerini vurgulayan Başkan Bozbağ, şöyle konuştu:

"Alt sıralardan uzaklaşmak ve ilk etapta ligin ortalarında kendimize yer bulabilmek için fitili ateşleyecek bir galibiyete ihtiyacımız var. Polatlı Buğsaşspor maçı bizim için hem çok önemli, hem de çok büyük bir şans. Bu müsabakada tıpkı eski günlerde olduğu gibi yeniden kenetlenir ve sahadan da galibiyetle ayrılmayı başarabilirsek Giresunspor'un bu ligde neler yapabileceğini herkese göstermiş oluruz. Pazar günü futbolcularımdan Polatlı Bugsaşspor'u devirmelerini ve çıkışın startını vermelerini istiyorum."

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Başkan Bozbağ, ikinci yarıdaki ilk iç saha maçlarında taraftarlara da çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"Bünyemize birçok oyuncu kattık. Ayrıca taraftarlarımızın maçlara olan ilgisini artırmak için bilet fiyatlarında indirime gittik. Giresunspor'a gönül veren herkesi Pazar günü oynayacağımız Polatlı Bugsaşspor maçına davet ediyorum. Tribünlerde ne kadar taraftarımız olursa elimiz o kadar güçlenir. Yeni bir takımız ve taraftar desteğine ihtiyacımız var."

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Son Gün 2 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement