Giresunspor - Denizlispor: 0-3 - Son Dakika
Spor

Giresunspor - Denizlispor: 0-3

Giresunspor - Denizlispor: 0-3

Stat.HAKEMLER.GiresunSPOR.

27.11.2011 15:43

Stat: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Deniz Çoban (6), Muharrem Yılmaz (6), Ayhan Akgöz (6)

GiresunSPOR: Soner (5)- Ömer (5), Onur (5), Volkan (4) (Dk. 80 Cem), Mesut (5) (Dk. 84 Mustafa), Fatih Şen (5) (Dk. 62 Cihan 4), Ali (5), Ramazan (5), Adem (5), Eren (5), Aydın (4)

DenizliSPOR: İsmail (7)- Furkan (6) (Dk. 45 Ekrem 6), Fatih Yiğen (7), Yasin Çakmak (6) (Dk. 62 Burak 5), Murat (7), Ragıp (7), Emin (7), Eric Odhiambo (7), Veli (6), Hüzeyfe (8), Bi Goua Gohou (7) (Dk.84 Eser)

SARI KARTLAR: Murat, Fatih Yiğen (Denizlispor)

GOLLER: Dk. 12 ve 42 Hüzeyfe (pen), Dk. 65 Ekrem (Denizlispor)

KIRMIZI KART: Dk. 71 Adem (Giresunspor), Dk. 71 Eric Odhiambo (Denizlispor)

BANK Asya 1. Lig'de Denizlispor, Giresunspor deplasmanından 3-0'lık net bir galibiyetle döndü. Yeşil siyahlı ekip ilk yarıda Hüzeyfe'nin penaltıdan attığı gollerle iki farklı galibiyeti yakaladı. Ege ekibini rahatlatan gol ise 65'inci dakikada Ekrem'den geldi. Karşılaşmanın 71'inci dakikasında bir pozisyonda birbirlerine sert giren Eric Odhiambo ve Adem kırmızı kart görünce her iki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

5. dakikada Emin'den aldığı pasla ceza sahasına giren Bi Gohou kaleyi tam cepheden gören bir noktadan vurdu, meşin yuvarlak Soner'in kontrolünde auta gitti.

9. dakikada Giresunspor'da Eren'in uzaklardan sert şutunda top İsmail'in kucağında kaldı.

12. dakikada gelişen Denizlispor atağında seri çalımlarla ceza sahasına giren Bi Gohou Volkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kazanılan penaltıda Hüzeyfe topu ve Soner'i farklı köşelere gönderdi: 0 - 1.

24. dakikada Eric ile başlayan konuk takım atağında savunmadan seken topa Bi Gohou vurdu ancak top auta gitti.

34. dakikada Veli'nin soldan ortasına Hüzeyfe kafayla vurdu ancak Soner gole izin vermedi.

42. dakikada Denizlispor atağında Eric'in sağ kanattan ortasında top Volkan'ın eline çarpınca maçın orta hakemi Deniz Çoban bir kez daha penaltı noktasını göstedi. Penaltıyı kullanan Hüzeyfe kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 0 - 2.

50. dakikada Bi Gohou pasını uygun durumdaki Eric'e aktardı. Eric'in plasesi Soner'in ayaklarından geri geldi. Defans topu uzaklaştırdı.

65. dakikada kazanılan serbest vuruşta Emin Ragıp'a çıkardı. Ragıp'ın ara pasında topla buluşan Ekrem ceza sahasına girerken sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-3.

71. dakikada Eric, Adem'e sert girince Adem de tekmeyle karşılık verdi. Bu pozisyonun ardından hakem Deniz Çoban. Eric'e ikinci sarı karttan kırmızı gösterirken, Adem'e ise direk kırmızı kart çıkardı.

Karşılaşma Denizlispor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor - Denizlispor: 0-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement