Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, üçü yabancı altı oyuncuyu kadrolarına katarak transferi sonlandıracaklarını söyledi.

03.07.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, üçü yabancı altı oyuncuyu kadrolarına katarak transferi sonlandıracaklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar Çağrı Bülbül, Volkan Okumak, Salih Sefercik ve Aykut Civelek ile sözleşme imzaladıklarını, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kadrolarına üçü yabancı olmak üzere 6 oyuncu daha katmayı planladıklarını vurgulayan Özkul, "Halen kadromuzda 14 oyuncu mevcut. Dört isim daha alarak 18 sayısına ulaştık. Altı oyuncu daha almayı planlıyoruz. Bunlardan üçü yabancı olacak. Arayışlarımız sürüyor. 7 Temmuz Perşembe günü başlayacak Ankara Kızılcahamam kampına kadar transferi noktalamayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Özkul, kısıtlı bütçelerinin bulunduğunu, bu nedenle de oyuncu transferinde temkinli hareket ettiklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Şu anda oyuncu piyasası bizim verebileceğimiz rakamın çok çok üzerinde. Ekonomik imkanlarımız kısıtlı. İstenilen rakamları Giresunspor olarak karşılamamız mümkün değil. O bakımdan transferde aceleci değiliz. Bütçemize uygun, bizi başarıya götürecek isimler peşindeyiz. Bugüne kadar bu politikayı izledik ve başarılı olduk, yine olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement