Görme engelli milli sporcular, 19 Mayıs'ı "Gençliğin Atatürk'e cevabını" okuyarak kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Görme engelli milli sporcular, 19 Mayıs'ı "Gençliğin Atatürk'e cevabını" okuyarak kutladı

Görme engelli milli sporcular, 19 Mayıs\'ı "Gençliğin Atatürk\'e cevabını" okuyarak kutladı
19.05.2020 15:10

Görme engelli milli sporcular, yayımladıkları videolarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı "Gençliğin Atatürk'e cevabını" okuyarak kutladı.

Görme engelli milli sporcular, yayımladıkları videolarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı "Gençliğin Atatürk'e cevabını" okuyarak kutladı.

Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun hazırladığı videoya milli sporcular Gülşah Aktürk, Oğuz Akbulu, Duygu Çete Artar, Ekrem Gündoğdu katıldı.

Sporcular, "Gençliğin Atatürk'e cevabını" sırayla okudu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Görme engelli milli sporcular, 19 Mayıs'ı 'Gençliğin Atatürk'e cevabını' okuyarak kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement