Greta'ya küfreden antrenörün görevine son verdiler! - Son Dakika
Spor

Greta'ya küfreden antrenörün görevine son verdiler!

İtalya Serie D takımlarından Grosseta'nın yardımcı antrenörü Tommaso Casalini, iklim aktivisti Greta'ya hakaret edince görevine son verildi.

02.10.2019 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler toplantısında yaptığı konuşmayla dünyanın gündemine oturmuştu.

"BU İŞİ RAHATLIKLA YAPABİLECEK YAŞTA"

Bu konuşmanın ardından İtalya Serie D takımı Grosseta'nın yardımcı antrenörü Tommaso Casalini, Thunberg'le ilgili kişisel Facebook hesabından küfürlü bir paylaşım yaptı. Paylaşımında "Bu O...! 16 yaşında biri olarak bu işi rahatlıkla yapabilecek yaşta" yazınca ortalık karıştı.

ÖZÜR DİLEDİ AMA AFFEDİLMEDİ

Kısa sürede ülke gündemine oturan paylaşımın ardından görev yaptığı kulüpten yapılan açıklamada Casalini'nin işine derhal son verdiği duyuruldu. Daha sonra Casalini paylaşımıyla ilgili özür dilese de karar değişmedi.

(Skorer)

Greta\'ya küfreden antrenörün görevine son verdiler!

Son Dakika Spor Greta'ya küfreden antrenörün görevine son verdiler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Bozkurt: İklim aktivisti kısvesi altında Kin ve nefretle tohumdan büyütülen, geleceğin Türk düşmanı yetiştiriliyor. Arkasında kimler var kim bilir. Kafirin hesabı varsa Allan ın da hesabı var. Şüphesiz Allan ın hesabı en üstün olanıdır. 6 4 Yanıtla
    Boz Ayı: Bozkurt : Ben zamaninda söyledim, yapmayin su köprüleri, yollari, tünelleri, sonra Avrupa, Iskandinavya bizi kiskanicak dedim ama dinletemedim. Neyse Allah in izni ile hepsini yaptik da bir tek Allah su zamlari, emekli maaslari meselesinde yardimci olmuyor ne hikmetse. Ha bu arada, Avrupa da serbest dolasim neden vermiyorlar bize biliyormusun? O is Türkiye de "kisi basina gelir" ile alakali.. Serbest dolasim icin(vizesiz 90gün) en az 800 avro(asgari ücret)olmak zorunda! Bilgin olsun diye yazdim. 0 2 Yusuf: Boz Ayı: Çok haklısın, romanya bulgaristan "kişi başına gelir" dediğin gibi 800 avro(asgari ücret) dan yüksek olduğu için buradan oraya gidenler 100 avroyu gösterince adam karısını kendi eliyle getiriyor. Sanırım parasal sıkıntı değil de senin dediğin gibi sadece keyfi. İlginçsiniz gerçekten. 0 0 Boz Ayı: Yusuf; Bulgaristan ve benzeri (eski demir perde ülkeleri) nin AB ye üye olmalarinin sebebi(AB nin onlari kabul etme sebebi) TEKRAR YÜZÜNÜ Moskova ya cevirmesinler diye idi. Yanilmiyorsam basta Romanya ve dahasin da Bulgar vatandaslarinin AB de dolasim haklarina restiriksiyon getirildi. Eskisi gibi elini kolunu sallayarak dolasamiyorlar AB sinirlari icerisinde. Yunanistan da Kibris meselesi yuzunden alindi AB ye.Bazi ülkeler kisi basi gelir düzeyin den muaf lar.Ayrica Hiristiyan olma faktörü! 0 0
  • KIBRISLI: türk devletine çamur at heryerde itibar gör demişler bu şeytan kılıklıya 5 1 Yanıtla
  • Boz Ayı: Orasi begenmedigimiz Italya. Biz de olsa 2 maas da ödül verilirdi. 4 0 Yanıtla
    Gri ayı: İyi o zaman sen söyle 2 maaşı al. Veren olursa 2 4
  • deniz: BU KIZIN YATTA CEKILMIS RESIMLERINI GORDUM SOGUDUM. 0 0 Yanıtla
  • NOSTRAD: adam haklı olabilir ama uslup yanlış :DD 0 0 Yanıtla
  • F SHANGAI F: NE KRAKERI DİYOR BU COCUK 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement