Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Çimen Açıklaması - Son Dakika
Spor

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Çimen Açıklaması

"Güzel bir hazırlık döneminden sonra ikinci yarıya Nazilli Belediyespor'u yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

15.01.2015 17:51

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un kulüp başkanı İdris Çimen, ikinci yarıya sahalarında Nazilli Belediyespor'u yenerek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yenişehir Stadyumunda teknik direktör Gürses Kılıç yönetimindeki antrenmanı izleyen Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda hedeflenen puanı tutturduklarını belirterek, teknik heyet ve sporculara teşekkür etti.

İkinci yarıya teknik heyetin raporu doğrultusunda 4 sporcu transfer ederek başladıklarını dile getiren Çimen, "Sözleşmelerini yaptık, ikinci yarıda takımımıza katkı sağlayacaklarını umuyorum" dedi.

Çimen, Antalya'daki hazırlık kampının olumlu geçtiğini, takımda sakat futbolcu bulunmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Forvetimiz İzzet'in sakatlığının düzelmesi bizleri çok memnun etti. Bu hafta sonu pazar günü Nazilli Belediyespor ile sahamızda oynayacağız. İlk maçlar her zaman tehlikelidir.  Rakibimize deplasmanda 3-0 yenilmiştik. Bu karşılaşmada şans bizden yana olursa rövanşı alacağız. Hedefimiz ilk 5'e girmek. Hedefimizden şaşmış değiliz. Takımımıza güveniyorum. Aldığımız 4 sporcu da ilk 11'de oynayacak sporcular. Elbette forma yarışı var, kim hak ediyorsa formayı o alır. Güzel bir hazırlık döneminden sonra ikinci yarıya Nazilli Belediyespor'u yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Çimen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement