Gürsu'da Tekvando Sporuna İlgi Artıyor - Son Dakika
Spor

Gürsu'da Tekvando Sporuna İlgi Artıyor

Gürsu\'da Tekvando Sporuna İlgi Artıyor

Gürsu Belediyespor bünyesinde yetişen tekvandocuların turnuvalarda kazandıkları başarılar ilçede bu spora olan ilgiyi artırdı.

05.01.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye spor bünyesinde yetişen tekvandocuların turnuvalarda kazandıkları başarılar ilçede bu spora olan ilgiyi artırdı.

Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Gençlerimizin spor yaparak enerjilerini en olumlu yönde değerlendirmeleri için Gürsu Belediyespor Kulübü'müze elimizden gelen desteği veriyoruz. Son dönemde özellikle tekvando ve okçuluk branşlarında turnuvalara katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. Aileler de çocuklarının sporla uğraşması konusunda artık daha hassas. Çocuklarımızın elde ettiği bu başarılar ve ilçemizde spora artan ilgi bize şevk veriyor. Oluşturduğumuz kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, futbol sahası, parklardaki spor alanları ve aletlerinin yanında, spor yapma imkanlarını arttırmaya yönelik yatırımlarımız bize güç veriyor" dedi.

Tekvando Federasyonu Bursa İl Temsilciliği'nin

Mudanya' da tertiplediği 2. İllerarası Kraliçeler Tekvando Turnuvası'nda Gürsu Belediyespor Tekvando Okulu'nu temsilen katılan 44 kiloda Sümeyye İloğlu birinci olarak altın madalya, 42 kiloda Filiz Ögel ikinci olarak gümüş madalya, 53 kiloda Gülsüm İnan da üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

(MŞ)

05.01.2013 14: 05: 36

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gürsu'da Tekvando Sporuna İlgi Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement