Giresunspor Basın Sözcüsü Önal'dan Beşiktaş maçı değerlendirmesi Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Basın Sözcüsü Önal'dan Beşiktaş maçı değerlendirmesi Açıklaması

Giresunspor Basın Sözcüsü Önal\'dan Beşiktaş maçı değerlendirmesi Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında dün deplasmanda Beşiktaş'ı 4-0 yenen GZT Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, aynı disiplin içinde galibiyetlere devam edeceklerini belirtti.

28.11.2021 15:29  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında dün deplasmanda Beşiktaş'ı 4-0 yenen GZT Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, aynı disiplin içinde galibiyetlere devam edeceklerini belirtti.

Önal, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında oynadıkları kontrollü oyun sonrasında 3 puanı alarak sahadan ayrıldıklarını aktardı.

Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar sergiledikleri disiplinli oyunun karşılığını aldıklarının altını çizen Önal, şunları kaydetti:

"Ligin başından beri zaten iyi oynayan bir takımımız vardı, fakat bu oyunu skora yansıtamıyorduk. Bunu bilerek durumu tersine çevirmek ve rakibimizi yenmek için sahaya çıktık. Disiplinli bir oyun sonrasında oyuncuların verdiği büyük emekle birlikte rakibimizi yenmeyi başardık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Artık tılsım çözüldü ve rüzgarı arkamıza aldık. Bundan sonra da aynı disiplin içinde galibiyetlere devam edeceğiz. İstanbul'da kazanan biz olduk şimdi önümüzdeki maçlara hazırlanacağız."

Önal, Beşiktaş kalecisi Mert Günok'un sakatlandığı pozisyonda atılan 4. golle ilgili, "Mücadelenin heyecanıyla oyuncumuz bu durumu fark edemedi. Biz de 'atma' diye bağırdık ama o anın heyecanı diyebiliriz. Zaten oyuncularımız da gol sonrası büyük üzüntü yaşadı. Her şeye rağmen kazanan biz olduk. Galibiyet tüm camiamıza hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Basın Sözcüsü Önal'dan Beşiktaş maçı değerlendirmesi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement