Hacıosmanoğlu Trabzonspor Mührünü Her Yere Vurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu Trabzonspor Mührünü Her Yere Vurmaya Hazırlanıyor

Hacıosmanoğlu Trabzonspor Mührünü Her Yere Vurmaya Hazırlanıyor

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede genel kurul üyelerinin teveccüh göstermeleri halinde Trabzonspor mührünü her yere vuracaklarını söyledi.25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi'ne...

21.05.2013 11:20

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede genel kurul üyelerinin teveccüh göstermeleri halinde Trabzonspor mührünü her yere vuracaklarını söyledi.

25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi'ne doğru kısa bir süre kalırken, başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, delegelerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Maçka'da yürüttüğü seçim çalışamalarında vatandaşların ve delegelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hacıosmanoğlu, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç'I makımında ziyaret ederek seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirdi.

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili camianın birliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un birliğini sağlayacak olan kulübün başkanıdır. Çünkü siz Trabzonspor'un başına geldiğiniz zaman padişah gibi orada durmayacaksınız. Hizmete geliyorsunuz. Trabzonspor sevdalılarının hizmetkarı olmalısınız. Koltuğa kim oturursa gurur hassasiyetlerini, kibirlerini bir tarafa bırakmalıdır. Çünkü şahsınızla ilgili bir hizmet yok. Biz il takımı olduk, sonra bölge takımı sonra ulus takımı sonrada uluslararası takım olduk. Bizim yabancı taraftarlarımızda var. Trabzonspor sevdalıları sadece kimliğine Trabzon'lu yazanlardan oluşmuyor. Trabzonspor gibi bir kurumda milyonlarca insanı temsil ediyorsanız. Gurur ve hassasiyetlerinizi bir kenara bırakıp özveriyle Trabzonspor'un değerli katmanlarını kulübün etrafına toplama zorunluluğu vardır. İnsanlarımızı onu re ederseniz Trabzonspor etrafında toplamanız zor olmaz birlikteliği sağlamış olursunuz. Ben ve ekibim bu özveride bulunacağız ve birlikteliği sağlayacağız. Trabzonspor olarak bütün yapılanmamızı yaptıktan sonra Türk futboluna da dizayn edeceğiz. Trabzonspor'un böyle bir görevi var" şeklinde konuştu.

"TRABZONSPOR RUHUNU TAŞIMAYANLARLA İŞİMİZ OLMAYACAK"

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor ruhunu taşımayanlarla işlerinin olmayacağını da kaydederek "Bizim dönemimizde Trabzonspor'un ruhunu taşımayan ne yönetim, ne idare kadro ne de sahada Trabzonlu duruşunu gösterip mücadele etmeyen hiç bir oyuncu ile işimiz olmayacak. Bizim görevde olduğumuz dönemde mücadele edip kazanamadığımız maçta taraftarımız bizi alkışlamıştı. Ama mücadele etmeyip kazandığımız maçta ise tepki göstermişti. Bizim insanlarımız sahada mücadele eden yürekli oyuncular istiyor" diye konuştu.

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu Maçka gezisi sırasında bir taraftar ile arasında ilginç bir diyalog yaşadı. Taraftar, "Geceleri bu takımın yüzünde eşimizin yanında uyku uyuyamıyoruz. Bunalıma giriyoruz. Söylediklerinin 10'da 2'sini yapamayan yönetimler göreve geliyorlar" demesi üzerine Hacıosmanoğlu, "Biz söylediklerimizi yapamayacaksak Allah bize o koltuğu nasip etmesin. Mühür bizde yokken birçok şey yaptık. O mühür bizde oluncada onu Trabzonspor adına her yere basacağız. Endişeniz olmasın" ifadesini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu Trabzonspor Mührünü Her Yere Vurmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement