Hadi Şampiyon Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Hadi Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

Hadi Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Fazlı Bayram Hadi, 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’de gerçekleştirilen “Genç ve Büyükler Kick Boks Türkiye Birinciliği”nde 2 altın, bir gümüş, 5 bronz madalya kazanan sporcu ve antrenörler ile Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal’ı makamında kabul ederek daha önemli başarılar elde etmelerini istedi.

15.07.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Fazlı Bayram Hadi, 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'de gerçekleştirilen "Genç ve Büyükler Kick Boks Türkiye Birinciliği"nde 2 altın, bir gümüş, 5 bronz madalya kazanan sporcu ve antrenörler ile Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal'ı makamında kabul ederek daha önemli başarılar elde etmelerini istedi.

Kick Boks'a yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını söyleyen Fazlı Bayram Hadi, Uzak Doğu sporlarında patlama yaşandığını, 2 spor salonunu bu spor dallarına tahsis ettiğini, malzeme, ulaşım ve diğer konularda da desteğini sürdürdüğünü ifade etti. Hadi, konuşmasında şöyle devam etti:

"Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye birinciliğinden 8 madalya kazanarak kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Madalya kazanmanın ve kürsüye çıkmanın yanı sıra, kıyafet ve davranışlarla kentimizi iyi temsil eden kafileyi tebrik ediyorum. Son yıllarda Uzak Doğu sporlarına ve Kick Boks'a büyük yatırımlar yaptık. Bunun meyvelerini almaya başladık. Dileğimiz Kick Boks'un olimpik spor olmasıdır. O zaman Adanalı yetenekli sporcular uluslararası müsabakalardan madalyalarla dönerler. Kadrolu, fahri ve kulüp antrenörlerinin çabalarıyla grafiği zirveye yükseltiyoruz. Başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeyi sürdüreceğiz."

Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal ise başarıyı, tüm sorunların çözümünde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye borçlu olduklarını kaydetti.

Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı'nın yakın gelecekte önemli bir organizasyonu Adana'ya vereceğini belirten Baysal, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin bizlere katkısını asla inkar edemeyiz. Hadi'nin sayesinde sporcu, kulüp sayımız arttı. Ayrıca, her gittiğimiz müsabakadan madalyalarla dönüyoruz. Özellikle tesis ve malzemeler sayesinde çalışma koşullarımızda önemli iyileştirmeler oldu. Daha çok çalışarak kentimizin sesini Türkiye, hatta yurtdışında bile duyurmayı hedeflemekteyiz" diye konuştu.

Baysal, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da gerçekleştirilecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan daha fazla madalya ile döneceklerini sözlerine ekledi.

Kick Boks İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi'ye çiçek verdi.

Toplantıda, Gaziantep'de kilolarında birinci olan Elif Aybike, İbrahim Okur, ikinci olan Fulya Ayçiçek ve üçüncü olan Göknur Yaşin Dündar, Mehmet Korkulu, Onur Gök, Tarık Karabudak, Gül Peri Özel ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, antrenörler Hakan Şahade, Bilal Taşdurmaz, Alparslan Benli, Naim Ayçiçek ve Alparslan Gülbay da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hadi Şampiyon Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement