Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Vali Çelik'e plaket takdim etti - Son Dakika
Spor

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Vali Çelik'e plaket takdim etti

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Vali Çelik\'e plaket takdim etti

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek, kulüp ve Hakkari gençliği adına yaptığı katkılar ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'e plaket takdim etti. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübünün voleybol takımlarıyla bir araya geldi ve takımların ligdeki durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Çelik, sporun mental ve fiziksel güç birliğinin önemine vurgu yaparak, takım oyunlarında takım olarak hareket etmenin temel olduğunu belirtti.

03.11.2023 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, voleybol takımı sporcularıyla bir araya geldi.

Erkek ve Bayan Voleybol Takımı oyunlarını kabul eden Vali Çelik, spordaki en büyük gücün fiziksel güç birliği olduğu söyledi.

Sporcuların kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlatan Çelik, "Başarılı olmak istiyorsanız bunu yapmanız lazım. Bir zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür. Zincirin diğer halkalarını ne kadar güçlendirsek bile ortadaki halka paslanmış bir demirden yapılmışsa hiçbir işe yaramıyor. Bir tane halkada zayıflık varsa o zincir kopuveriyor. Takım oyunlarında da takım olarak hareket edebilmek bu işin temelidir." dedi.

Hakkari Evi'nde düzenlenen programa, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, MÜSİAD İl Başkanı Adnan Öveç, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek ve sporcular katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Vali Çelik'e plaket takdim etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement