Hamburg, Hakan Çalhanoğlu'dan Vazgeçmiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hamburg, Hakan Çalhanoğlu'dan Vazgeçmiyor

Hamburg, Hakan Çalhanoğlu\'dan Vazgeçmiyor
17.12.2013 18:15  Güncelleme: 18:18

Hamburg'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu'na kulübü tarafından 2018 yılına kadar sözleşme teklif edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'da forma giyen Türk kökenli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na kulübü tarafından 2018 yılında kadar sözleşmesinin uzatılması teklif edildi.

Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer, Hakan Çalhanoğlu'nu takımda tutmak istediklerini belirterek, mevcut sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmayı düşündüklerini açıkladı.

Avrupa'dan birçok futbol kulübünün Hakan'la ilgilendiğini ve bunun farkında olduklarını dile getiren Kreuzer, "Hakan kendisini burada çok iyi hissediyor ve yakın geleceğini Hamburg dışında bir takımda görmüyor. Yakın dönemde kendisiyle her konuda anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum rdquo; dedi.

Hakan Çalhanoğlu'nun Hamburg ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamburg, Hakan Çalhanoğlu'dan Vazgeçmiyor - Son Dakika


Advertisement