HangiKredi Ümraniyespor, İstanbulspor karşısında 4-0 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

HangiKredi Ümraniyespor, İstanbulspor karşısında 4-0 mağlup oldu

HangiKredi Ümraniyespor, İstanbulspor karşısında 4-0 mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında İstanbulspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor'da teknik sorumlu Hayati Köse, yalnızca 44 dakika direnebildiklerini söyledi. Kadro sıkıntısı yaşayan takımın tamamı 19 yaş altı oyunculardan oluştu ve genç oyuncuların performansı beklenenin altında kaldı.

07.06.2023 22:43  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında İstanbulspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor'da teknik sorumlu Hayati Köse, yalnızca 44 dakika direnebildiklerini söyledi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hayati Köse, ligdeki son maçta böyle bir performans beklemediklerini ifade etti.

Maç öncesinde kadro sıkıntısı yaşadıklarının altını çizen Köse, şunları söyledi:

"İdeal kadromuzdan 5 oyuncumuz vardı. Cezalı ve sakat oyuncumuz çoktu. Kulübemizin tamamı 19 yaş altı oyuncularından oluşmuştu. Sadece 44 dakika topun arkasında kalıp direnmeye çalıştık. Bu hafta ligde kader haftasıydı. Böyle bir oyunla buradan ayrılmak bizi üzdü. Genç oyuncularımız biraz performansın altında kaldı. Kadromuzun yapabildiği buydu, iyi olan kazandı."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor HangiKredi Ümraniyespor, İstanbulspor karşısında 4-0 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement