Hasan Şaş: Galatasaray, Ligden Kopabilir - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Galatasaray, Ligden Kopabilir

Hasan Şaş: Galatasaray, Ligden Kopabilir

Galatasaray'ın Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği maçı değerlendiren Hasan Şaş, "Galatasaray, Kasımpaşa maçında puan kaybederse ligden kopabilir" dedi.

26.11.2015 10:07

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Hasan Şaş, sarı kırmızılı takımın Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği karşılaşmayı değerlendirdi.

"UNUTALIM DİYORUZ AMA MELO GELİYOR AKILLARA"

Galatasaray'ın oyununu eleştiren Şaşa, "Atletico Madrid'in en büyük silahlarından birisi taçlar, duran toplar. Duran toplar şampiyonluğu getirmişti. İlk golde hep stoperler konuşur ama ön liberolar da önemlidir. Ön liberolardan birisi oraya girebilse. Ön liberonun adı Bilal değil. Unutalım diyoruz ama Melo geliyor akıllara." dedi.

"GALATASARAY LİGDEN KOPABİLİR"

"G. Saray'da öyle bir şey oluşmuş ki sanki ligde 8. Herkesin ruh hal bozuk." diyen Şaş, "Bu maçta belki yenemezdi. Atletico bu sahada istediği rakibi yener. G.Saray'da oyuncular bir reaksiyon gösteremedi. Maçın başında Sabri önde, orta sahayı tutacağız, mücadeleye gireceğiz dedik. Ama maç bitince bakıyoruz 25 tane Muslera'ya gelen pozisyon var. Mustafa Hocayı yoracak bir travma var. Kasımpaşa maçı G.Saray aleyhine olacak bir sonuçla biterse o zaman ligden bile kopabilir." ifadelerini kullandı.

"KULÜP DOKTORU İLE GÖRÜŞMELİ"

Galatasaray'da birçok şeyin eksik olduğunun altını çizen Şaş, "Galatasaray'ın temel oyuncuları var. Onlar sekteye uğrayınca, kalitesini, büyük oyunculuğunu kaybeder. Chedjou son 3 maçı göz önüne getirelim 7 gol yemiş, bugünkülerle 9 gol yemiş Galatasaray. Konsantrasyonu yüksek bir Chedjou; muhteşem. Galatasaray'da bir arka adale problemi var. Bunu çözmek lazım. İdman şekilleri önemli. Kulüp doktoru ile görüşmeli. Orada da bir değişiklik olabilir.Galatasaray'ın en büyük oyunu set oyunudur ama buna da Atletico Madrid izin vermedi. Atletico'da sonradan oyuna giren oyuncular iyiydi ama acemiydi. Usta değiller." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Galatasaray, Ligden Kopabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • CcC: hasan şaş ırmış 1 14 Yanıtla
  • Londrali---: BU TAHMINi KESIN TUTACAK KIRMIZI GRUPTA OYNASINLAR LOBICILER 10 1 Yanıtla
  • .....: Dünkü sonuca üzüldüm ama ligden koparsa üzülmem 5 2 Yanıtla
  • ülkücü: meloyu çok ararsınız 4 2 Yanıtla
  • hasann: merak etmeyin hasan şaş ne düşünse tersi çıkıyo. demekki iyi olacakmış herşey :) 2 4 Yanıtla
  • tombık: hasan şaşın sacları çıkmış 5 0 Yanıtla
  • alp: tahminleri tutmuyor bu adamın 3 2 Yanıtla
  • HASAN ON: bizi hep hasta ediyor galasaray 3 2 Yanıtla
  • VATANSIZLAR : BEDDUA EDEN ZİBİDİLER BAŞINIZ7 YERSİNİZ UMARIM. 1 2 Yanıtla

Advertisement