Şenol Güneş, "Hiçbir Şey Hatırlamıyorum" Deyince Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, "Hiçbir Şey Hatırlamıyorum" Deyince Hastaneye Kaldırıldı

Fenerbahçe maçında kafasından yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastaneye kaldırılma nedeni "Hiçbir şey hatırlamıyorum." sözleri oldu.

21.04.2018 10:50  Güncelleme: 11:06

Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken tribünden atılan maddelerin başına isabet etmesiyle yerde kalan deneyimli teknik adam, daha sonra ayağa kalktı.

Bu sıralarda kendini iyi hisstmeyen Şenol Güneş, soyunma odası koridorlarına doğru hareketlendi. O anlarda tribünden başına bir cisim daha isabet eden Şenol Güneş, bir kez daha yere düştü.

Şenol Güneş,

"HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Sağlık ekipleri tarafından kendisine müdahale edilen ve soyunma odasında başına 5 dikiş atılan Güneş, kendini iyi hissetmediğini ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Daha önce de 2 defa kafa travması geçiren Güneş'in, aynı hadisenin yeniden tekrarlanma ihtimaline karşı hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; doktorların durumunu sorduğu Güneş'in, "Olup bitenleri hatırlamıyoum" dediği öğrenildi. Hastanede 1 gece müşahade altında tutulan ve uyumasına izin verilmeyen Şenol Güneş, dün sabah saatlerinde taburcu edildi.

Şenol Güneş, "Hiçbir Şey Hatırlamıyorum" Deyince Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şenol Güneş, 'Hiçbir Şey Hatırlamıyorum' Deyince Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement