Hatalı Gol Yiyen Loris Karius'tan Öz Eleştiri: Biraz Yanlış Bir Karar Verdim - Son Dakika
Spor

Hatalı Gol Yiyen Loris Karius'tan Öz Eleştiri: Biraz Yanlış Bir Karar Verdim

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, "Daha 1. dakika bile dolmamıştı. Biraz yanlış bir karar verdim. İkinci golde önde yakalandım ama çok iyi bir şut çıkardı oyuncu." dedi.

30.11.2018 10:05

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. haftasında Norveç ekibi Sarpsborg'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Lens (2) ve Vagner Love kaydetti. Sarpsborg'un golleri ise Muhammed ve Heintz'den geldi.

Maç sonunda konuşan Loris Karius şu ifadeleri kullandı:

"Maça çok kötü başladık. Daha 1. dakika bile dolmamıştı. Biraz yanlış bir karar verdim. Takıma ofansif anlamda katkı vermeye çalışan bir kaleciyim ve yetişemedim. İkinci golde önde yakalandım ama çok iyi bir şut çıkardı oyuncu.

İlk derbimi kazanmak istiyorum. Bu geceden itibaren derbiye odaklanmaya başlayacağız. Taraftarımızın desteği ile harika bir atmosfer olacak. Bu akşam olduğu gibi herkes yüzde 100'ünü verirse inanıyorum ki Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacağız."

Hatalı Gol Yiyen Loris Karius\'tan Öz Eleştiri: Biraz Yanlış Bir Karar Verdim

Son Dakika Spor Hatalı Gol Yiyen Loris Karius'tan Öz Eleştiri: Biraz Yanlış Bir Karar Verdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Serkan Pirli : Hovardalık yapacağına işine konsantre ol. Burası Türkiye. Son yarıda maç alınmamış olsaydı şimdi "vatan haini" ilan edilmiştin. 6 1 Yanıtla
  • ferhat: malo biraz kendine gelll 6 1 Yanıtla
  • Fdl : Gece kulüpleri senin işin , kalecilik falan değil 4 0 Yanıtla
  • sağ salim: liverpool bjkye böylelıkle 9.golü atmış oldu bu kovayı yollayarak :D 3 1 Yanıtla
  • GS: Ne zaman doğru karar verdin ki 3 0 Yanıtla
  • Namus bekçisi: Merve taşkın dün) artık bakire değilim dedi ama isim vermedi. Maçın başında anladık kim olduğu 0 0 Yanıtla

Advertisement