Herkesi ıslıklayan tribünler Modric'e gelince sustu! Dünyaca ünlü yıldızdan Türkiye paylaşımı - Son Dakika
Spor

Herkesi ıslıklayan tribünler Modric'e gelince sustu! Dünyaca ünlü yıldızdan Türkiye paylaşımı

A Milli Futbol Takımımızının Bursa'da 2-0 kaybettiği maçta rakip takım Hırvatistan'ı ıslıklayan, hatta Stefan Kuntz ve TFF'ye tepki gösteren Ay-Yıldızlı tribünler, Luka Modric'i ayakta alkışladı. Oyundan çıkarken büyük destek gören dünyaca ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından Türk bayraklı paylaşım yaptı.

29.03.2023 20:44  Güncelleme: 00:15

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'ndaki A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. Hırvatistan'ı ve Stefan Kuntz'u ıslıklayan, TFF'yi de istifaya davet eden tribünler, rakibin yıldızı Luka Modric'e tam tersi bir saygı gösterdi. Hırvat yıldız oyundan çıkarken tribünler onu ayakta alkışladı. Modric, Ay-Yıldızlı taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

DALIC'TEN TEŞEKKÜR

Hırvatistan'ın Teknik Direktörü Dalic de karşılaşmanın ardından bu konuyla ilgili, "Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Modric için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar" açıklamasını yaptı.

Herkesi ıslıklayan tribünler Modric'e gelince sustu! Dünyaca ünlü yıldızdan paylaşım geldi

TÜRK BAYRAKLI PAYLAŞIM

Hırvat futbolcu gördüklerinden sonra sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Türk bayrağı emojisiyle Instagram'da hikaye paylaşan 37 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye teşekkür etti.

DEPREMZEDELERE DESTEK OLMUŞTU

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından Luka Modric formasını bağışlayıp video paylaşmıştı. Real Madrid ve Hırvatistan'ın kaptanı, "Güçlü kalın, sizinleyiz ve sizler için dua ediyoruz" mesajını yollamıştı.

Herkesi ıslıklayan tribünler Modric\'e gelince sustu! Dünyaca ünlü yıldızdan Türkiye paylaşımı

Son Dakika Spor Herkesi ıslıklayan tribünler Modric'e gelince sustu! Dünyaca ünlü yıldızdan Türkiye paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakan Uzuner: Luca modric; Hagi, Messi, Pele vb. gibi Ülkeleri adına bir çok başarıya imza atmış ve iyi sporcular arasındadır. Onu alkışlayarak onure etmek te çok güzel bir davranıştır. Bunu yapanları tebrik ederim. 105 3 Yanıtla
  • Cengiz Selcuk: adam a adam gibi adam olmayana gaddar davranmak gerek 75 4 Yanıtla
  • Ferdi dayfur: Sevdigim bir futbolcu hirvat takımı ona çok şey borçlu ozelllikle avrupa sampiyonasında tek başına harikalar yaptı zevkle izledigim maçlardan birisiydi 58 1 Yanıtla

Advertisement