"Hiçbir Zaman Umutsuzluğa Düşmeyin" - Son Dakika
Spor

"Hiçbir Zaman Umutsuzluğa Düşmeyin"

"Hiçbir Zaman Umutsuzluğa Düşmeyin"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya."Başarı kendiliğinden gelmiyor, hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyin."

18.06.2013 13:13

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, başarının kendiliğinden gelmediğini belirterek, "Hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyin. Başarının tek anahtarı çalışmaktır" dedi.

Yerlikaya, Hendek Atatürk stadyumunda belediye tarafından düzenlenen "Yaz Spor Okulları" eğitim toplantısının açılışına katıldı.

Yerlikaya burada yaptığı konuşmada, başarının kolay elde edilmediğini ve her şeyin bir bedelinin olduğunu söyledi.

Spor hayatı döneminde yaşadığı tecrübeleri katılanlarla paylaşan Yerlikaya, olimpiyat şampiyonluğunun zor ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu zorluğun sonunda başarının geldiğini vurguladı. Küçük yaşlarda spora merak saldığını ve güreşe başladığını anlatan Yerlikaya, "Tek arzum başarılı olabilmekti. Başarı kendiliğinden gelmiyor, hiç bir zaman umutsuzluğa düşmeyin. Başarının tek anahtarı çalışmaktır. Beni bir kardeşiniz olarak kabul ederseniz hep birlikte  başarmak için büyük bir azim ve gayretle çalışırız inşallah" şeklinde konuştu.

-Şampiyonlara  ev ve otomobil vaadi

Hendek Belediye başkanı Ali İnci de spora önem verdiklerini belirterek, Avrupa Şampiyonu olan sporculara otomobil, Dünya Şampiyonu olan sporculara ev vaat ettiklerini anlattı.

"Başarı çok çalışmak ve inanmaktan geçiyor" diyen İnci, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yapılacak masraflardan kaçmıyoruz. İnanıyorum ki çocuklarımızı yetiştiren hocalarımızın gayretleri neticesinde ümit ettiğimiz olimpiyat şampiyonlarını çıkartacağız" ifadesini kullandı.

Eğitime bin 300 öğrencinin katıldığı ve 27 antrenörün görev yaptığı bildirildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Hiçbir Zaman Umutsuzluğa Düşmeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement