İkisi de Bir Puana Razı Oldu - Son Dakika
Spor

İkisi de Bir Puana Razı Oldu

İkisi de Bir Puana Razı Oldu

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Eskişehirspor ile Bursaspor birer puana razı oldu.

12.03.2012 00:49

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Eskişehirspor ile Bursaspor birer puana razı oldu. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörü ile futbolcuları karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi. Yanal şunları kaydetti:

"Bugün seyir zevki güzel bir maçtı. Her iki takımda pozitif futbol adına ortaya koydukları mücadele umarım seyircileri memnun kalmıştır. Tabi sonuç olarak baktığımızda özellikle ilk yarıda çok yüksek tempolar olduğu zamanlar oldu. Oyunun kalitesine destek veren seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bugünkü maçın bizim lehimize olmasını çok arzu ettik ama puanları paylaştık. En azından üzülen taraf olmadık Girdiğimiz pozisyonları atmamız gerekiyordu. Eksiğimiz o. Ben futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Güzel bir oyun izlettikleri için de teşekkür ediyorum."

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da ilk yarı iyi oynamadıklarını söyledi. İkinci yarı daha iyi oynadıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam şöyle konuştu:

"Ligde iki takımın da iddiası çok açık ortada. Biz öncelikle ilk 8 hedefine ulaşmayı, Eskişehirspor'da Beşiktaş'ın puan kaybından sonra çok ciddi anlamda ilk 4 için hesaplar yapıyordu. Bu hedefler doğrultusunda Eskişehirspor, taraftarların da baskısıyla maçın başında üzerimize bir baskı oluşturdu. Bunun neticesinde de pozisyon buldu O dakikalarda şans bizimle beraberdi. İlk yarı oyunun hakimiyeti Eskişehirspor'daydı. Çok memnun olmadığımız bir ilk devre oldu. İkinci devre şansız bir şekilde kendi kalemize gol attık ki, o gol bizi kendimize getirdi. Ondan sonra gerçek Bursaspor gibi oynamaya başladık Buradan kazanıp dönebilirdik Son dakikada çok net pozisyonumuz var. Sonuçta buraya kazanmak için gelmiştik. Ama ortaya çok güzel, çok keyifli, çok seyir zevki üst düzeyde bir karşılaşma çıktı. Eskişehirspor da iyi bir takım. Kazanmak istiyorduk ama kaybetmemek de bizim için önemliydi. Aldığımız bir puan açıkça bizi sevindirdi."

Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Burhan Eşer, Bursasporlu Vederson ve İsmail de yaptıkları konuşmada her iki takımın iyi mücadele sergilediklerini belirtti. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İkisi de Bir Puana Razı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement