İmkansız Değil! - Son Dakika
Spor

İmkansız Değil!

İmkansız Değil!

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. Turu rövanş maçında Juventus'u Hüseyin Avni Aker Stadı'nda konuk ediyor.

27.02.2014 10:01

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde tur için sahaya çıkıyor! Bordo-mavililer, geçtiğimiz hafta 2-0 kaybettiği maçın rövanşında Juventus'u Hüseyin Avni Aker'de konuk ediyor. Karşılaşma saat 22.05'te başlayacak ve Star TV ekranlarından yayınlanacak. Mücadeleyi Çek hakem Pavel Kralovec yönetecek.

"Felsefemiz ofans olmalı"

Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden iki takımımızdan biri olan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Torino'da aldığı skorla zarar verdiği tur umutlarını yeniden yeşertmek istiyor. Şanssız bir golle geriye düşüp, geçerli bir golü sayılmayan ve maçın son bölümlerinde kalesinde ikinci golü görerek, ciddi bir avantaj kabıyla Türkiye'ye dönen bordo-mavililer, zoru başarmak için Juventus karşısına çıkıyor. Serie A'nın durdurulamayan takımını, daha önce birçok Avrupa zaferine imza attığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırlayacak olan Trabzonspor, Galatasaray'dan sonra Juventus'a darbe vuran diğer bir takım olabilmek için var gücüyle mücadele edecek.

Florent Malouda'nın hafif sakatlığına karşın kadroya alınmasının beklendiği Trabzonspor'da eksik bir oyuncu bulunmuyor. Juventus'ta ise tek eksik Kwadwo Asamoah… Bordo-mavili takımın karşılaşmaya kalede Onur, defansta Bosingwa, Aykut, Mustafa, Kadir, orta sahada Olcan, Bourceanu, Zokora, Özer ve hücum hattında Adrian ve Emre'den oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Juventus'un olası 11'i ise Buffon, Barzagli, Ogbonna, Caceres, Isla, Peluso, Marchisio, Vidal, Pogba, Osvaldo ve Giovinco şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İmkansız Değil! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement