İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz Grubu Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika
Spor

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz Grubu Değerlendirdi Açıklaması

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz Grubu Değerlendirdi Açıklaması

Önceki gün gerçekleştirilen kura çekimi ile 2012-13 futbol sezonunda Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İnegölspor, iddialı bir ekip oluşturmak için kolları sıvadı.

29.06.2012 17:21

Önceki gün gerçekleştirilen kura çekimi ile 2012-13 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İnegölspor, iddialı bir ekip oluşturmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak 2. Lige yükselen İnegölspor, Konya Torku Şekerspor, Kızılcahamamspor, Beypazarı Şekerspor, Alanyaspor, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Ofspor, Denizli Belediyespor, İskenderun Demirçelikspor, Bayrampaşaspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Altay, Tokatspor ve Körfez Futbol Kulübü ile birlikte Beyaz Grupta yer aldı. Grubu değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz, "Kura çekimlerine gittiğimizde bütün grupların güçlü olacağını tahmin ediyorduk. 6 tane takım 3. Ligden 2. Lige çıktı. Diğerleri hep 2. Ligin tecrübeli, deneyimli takımlarıydı. Aslında gruplara biraz salim kafayla baktığımızda, ikisinin de dengeli bir şekilde dağılmış olduğunu görüyoruz. Bizim grubumuzda da ekonomik olarak gücü iyi olan birkaç tane kulüp var. Onların haricinde biz ve bizim altımızda olduğunu düşündüğümüz takımlardan oluşuyor. Grubun kimlerden oluştuğu önemli değil, her zaman maç sahada kazanılıyor. Biz İnegöl'e yakışır bir takım oluşturuyoruz. Herkesle başa baş mücadele edebilecek, seyir zevki yüksek, kazanma azmi yüksek bir takım oluşturacağız. Bu bağlamda grupta kimin olduğu çokta önemli değil. Bizim grupta 3. Ligden 2. Lige yükselen kardeş takım Bayrampaşa var. Diğer takımlar 2. Ligin bilinen takımları. İnşallah sonu hayırlı olur" dedi.

"Bizim bu ligde önceliğimiz kalıcı bir İnegölspor oluşturabilmek, bu ligin iyi bir takımlarından birisi olabilmektir" sözleri ile değerlendirmesine devam eden Korkmaz, "Bu ligin birkaç yıl nefesini koklamak gerekir. Birkaç sene içerisinde biz nasıl 3. Ligin çok iyi takımlarından biri olduysak, 2. Liginde iyi takımlarından biri olmak için bir kaç sene bu ligde olmalıyız. Bizde bu ligin iyi bir takımı olacağız. İnşallah orta sıraların altına inmeyip, iyi bir takım oluşturmaya gayret edeceğiz. Maçlar 3 ihtimalli. Geçen yılki başarıyı elde edebilmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

"İnegöl'ün Güçlü 100'ü" sloganı ile İnegölspor'un şampiyonluk gecesine hazırlanan yönetim kurulu üyeleri, bu kapsamda destek ziyaretlere devam ediyor. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in konseri ile renk katacağı geceye ilgi ise memnun ediyor.

Haziran ayında yapılması planlanan ancak Şehitler verilmesi nedeniyle 13 Temmuz 2012 Cuma gününe ertelenen şampiyonluk gecesi için özellikle iş adamlarını ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri son olarak, Güç-El Yemek Sanayi, İnmoda Mobilya ve Dekorart mobilya firmalarını ziyaret ederek, geceyle alakalı davetiye takdiminde bulundular.

Ziyaretler hakkında bilgiler veren İnegölspor İkinci Başkanı Kurtiş Güleç, "İnegöl'ün Güçlü 100'ü" projesi kapsamında iş adamlarına yönelik yapılan ziyaretlere devam ettiklerini söyledi. İnegölspor'un şanına yakışan bir gece hazırlamak için çalıştıklarını ifade eden Güleç, "13 Temmuz tarihinde gerçekleştireceğimiz İnegölspor'un şampiyonluk gecesi için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Geceyle alakalı sanayicilerimize ve iş adamlarımıza yaptığımız ziyaretlere devam ediyoruz. Bugün Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız Berat Ertopuz, Eşref Güç, Hayri Demiray, Fatih Sevinç ve Proje Yetkilisi Duygu Özen ile birlikte Güç-El Yemek Sanayi, İnmoda Mobilya ve Dekorart mobilya firmalarını ziyaret ederek, geceyle alakalı davetiyelerimizi takdim ettik. İnegölspor'a desteklerinden dolayı firma yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnegölspor'a destek ziyaretlerimize devam edeceğiz. Herkesin desteğini de bekliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz Grubu Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement