İpek Öz, 'Cumhuriyetin Kızları' turnuvasında Ayla Aksu ile karşılaşacak - Son Dakika
Spor

İpek Öz, 'Cumhuriyetin Kızları' turnuvasında Ayla Aksu ile karşılaşacak

İpek Öz, \'Cumhuriyetin Kızları\' turnuvasında Ayla Aksu ile karşılaşacak

Türkiye'nin ilk Sporcu Kuluçka Merkezi olan Max Potential ile yoluna devam eden milli tenisçi İpek Öz, 'Cumhuriyetin Kızları' turnuvasında ilk maçında Ayla Aksu ile karşılaşacak. Türk tenis sahnesi, Cumhuriyet'in 100. yılında gerçekleşecek olan turnuva ile parlayacak. İpek Öz'ün de yer alacağı turnuva, 29 Ekim Pazar günü sona erecek ve 23. kez düzenlenen turnuva şimdiden ilgi çekmeyi başardı. İpek Öz, deneyimli raket Ayla Aksu ile 25 Ekim Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.

25.10.2023 12:22

Türkiye'nin ilk Sporcu Kuluçka Merkezi olan ve bünyesine kazandırdığı genç sporcularla adından söz ettiren Max Potential ile yoluna devam eden milli tenisçi İpek Öz, 'Cumhuriyetin Kızları' (ITF Women's World Tennis Tour) turnuvasında ilk maçında Ayla Aksu ile karşılaşacak.

Türk tenis sahnesi Cumhuriyet'in 100. yılında TED Spor Kulübü'nde gerçekleşecek turnuvayla parlayacak. Genç yaşına rağmen pek çok başarı elde eden İpek Öz'ün de yer alacağı turnuva 29 Ekim Pazar günü son bulacak. Her sene Cumhuriyet Bayramı haftasında gerçekleştirilen kapalı kort tenis turnuvası bu yıl ayrı bir anlama sahip. Cumhuriyet'in 100. yılında 23. kez düzenlenen turnuva şimdiden ilgi çekmeyi başardı.

Dünyanın pek çok yerinden raketin katıldığı ITF W25 seviyesindeki turnuvada elde ettiği başarılarla adından söz ettiren ve gelecekte çok şey beklenen İpek Öz de yer alacak. Milli tenisçi İpek Öz, turnuvadaki ilk maçında deneyimli raket Ayla Aksu ile 25 Ekim Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İpek Öz, 'Cumhuriyetin Kızları' turnuvasında Ayla Aksu ile karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement