İrfan Cam Kahveci'nin yaşadığı sakatlıklar endişe yarattı - Son Dakika
Spor

İrfan Cam Kahveci'nin yaşadığı sakatlıklar endişe yarattı

Peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Fenerbahçe camiası tedirgin olmaya başladı. Başakşehir'den alındığında sakat olan İrfan, Fenerbahçe'de bir sakatlık daha yaşamıştı. Sezon başında sakatlık geçiren İrfan, Sivas maçında da aynı sıkıntıyı tekrar yaşadı. Şimdiye dek 15 maça çıkan milli futbolcu, toplamda 20 maç kaçırmış oldu.

16.09.2021 13:51  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İrfan Can Kahveci'nin sakatlık haberleri Fenerbahçe'de tatları kaçırmaya başladı. Toplamda 11 milyon euro maliyetle gelen 26 yaşındaki futbolcu, bir türlü istikrarlı şekilde oynayamadı.

İrfan, Pereira döneminde tam 2 kez sakatlandı. Sivas maçına kadar yaklaşık 20 gün sahalardan uzak olan İrfan, son sakatlığıyla 2 ay daha kaçıracak.

İmza attığı günden bu yana 15 maça çıkan İrfan Can Kahveci, gelecek için endişe yarattı

KUŞKULAR MEYDANA GELDİ

İrfan Can Kahveci, 15 maçta 3 asist katkısı verdi, gol atamadı. Toplamda 20 maç kaçırmış oldu. İrfan Can'ın kendisine bakmadığıyla ilgili yoğun eleştiriler var.

İrfan Cam Kahveci\'nin yaşadığı sakatlıklar endişe yarattı

Son Dakika Spor İrfan Cam Kahveci'nin yaşadığı sakatlıklar endişe yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İlker Kose: GÜZEL BAŞLIK OLMUŞ ''CAM KAHVECİ'' 11 1 Yanıtla
  • Yusuf Ekinci: RABBIME Şükürler olsunki GS alamamış. Para helalmış derler ya.Öncr koyu GS idi. Taa fenere gittiğinde de doğarken fenerliymiş tıpkı belözünoğlu gibi tekrar şükürler. Sedat azız, ve fenere giden diğerlerine de tşk. 0 1 Yanıtla

Advertisement