Meğer maçtan önce dersini çalışmış! İrfan Can, Penaltıyı nasıl kurtardığının sırrını verdi - Son Dakika
Spor

Meğer maçtan önce dersini çalışmış! İrfan Can, Penaltıyı nasıl kurtardığının sırrını verdi

Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Maribor maçında yaptığı kurtarışlar ve penaltı kurtarışıyla dikkat çekti. İlk Avrupa maçında başarılı bir performans sergileyen Eğribayat, takımın başarısı için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

18.08.2023 00:22

Avrupa'daki yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Maribor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

PENALTI KURTARDI

Başarılı file bekçisi, ilk Avrupa maçında yaptığı kurtarışların yanı sıra bir de penaltı kurtararak Slovenya'da sürprize izin vermedi.

"YÜZDE 80 SAĞA VURUYORMUŞ OYUNCU"

Geceye damga vuran Eğribayat, maç sonrası ise, "İlk Avrupa maçımdı bu. Buralara gelebilmek için çok çalıştım, çok çabaladım. İlk maçımda penaltı kurtarmak ayrı bir mutluluk oldu. Tabii ki kurtarışlar oldu ama takımca kazandık. İnşallah böyle devam ederiz. Hem Avrupa'da hem ligde böyle başarılı sonuçlarla devam ederiz. Her maçtan önce penaltılara çalışıyoruz. Yüzde 80 sağa vuruyormuş oyuncu. İstatistiklere güvendim ve sağa atladım. Kurtarışlar tabii ki oldu ve olması için kaledeyiz. Fenerbahçe beni sağolsun bunları yapabilmem için beni transfer etti. Ben büyük Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım" açıklamalarını yaptı.

Maça damga vurdu! İrfan Can Eğribayat, penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı
Meğer maçtan önce dersini çalışmış! İrfan Can, Penaltıyı nasıl kurtardığının sırrını verdi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Meğer maçtan önce dersini çalışmış! İrfan Can, Penaltıyı nasıl kurtardığının sırrını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement