İrfan Can, Mert Hakan ve Mesut Özil'den güldüren diyalog: İşte Türkiye böyle değiştirir adamı - Son Dakika
Spor

İrfan Can, Mert Hakan ve Mesut Özil'den güldüren diyalog: İşte Türkiye böyle değiştirir adamı

Fenerbahçe takım otobüsünde Galatasaray zaferi sonrasında keyifli anlar yaşandı. İrfan, "Asist kralı diye aldık, gol kralı çıktı. Onun bana attırması gerekiyor. Asist kralı yapacak beni" dedi, ardından Mert Hakan da, "İşte Türkiye değiştirir adamı" sözleriyle takıldı.

22.11.2021 12:10  Güncelleme: 12:13

Sarı-Lacivertliler, Galatasaray galibiyetinden sonra kendinden geçti. Otobüsün arka koltuğunda yine espriler havada uçuştu. İrfan Can ve Mert Hakan, kaptan Mesut Özil'e takıldı.

"TÜRKİYE DEĞİŞTİRİR ADAMI"

İrfan Can, "Onun bana asist yapması gerekiyor. Asist kralı diye aldık gol kralı çıktı. Beni asist kralı yapacak" dedi. Mert Hakan da, "Türkiye adamı değiştirir" diye takıldı.

"ARAYA KOŞ"

Mesut Özil de İrfan'a yapması gerekeni tek bir cümleyle özetledi. Özil, "Sen benim gibi araya koşmuyorsun ki" dedi. İrfan Can da, "Kalitesi tartışılmaz Mesut ağabeyin. Doğru söylüyorsun ağabey, haklısın" diye nasihati kabul etti.

İrfan Can, Mert Hakan ve Mesut Özil\'den güldüren diyalog: İşte Türkiye böyle değiştirir adamı

Son Dakika Spor İrfan Can, Mert Hakan ve Mesut Özil'den güldüren diyalog: İşte Türkiye böyle değiştirir adamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sancar Alkan: Hadi ordan seni sen yapan takimi koru yalaka mesutu sevmem ama gercekrende iyi bir futbolcu ben gs liyim ama feneri de tebrik ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement