Gençlerbirliği, Saraçoğlu'na Puan İçin Gidiyor

Gençlerbirliği, Saraçoğlu'na Puan İçin Gidiyor
GENÇLERBİRLİĞİ, SARAÇOĞLU'NA PUAN İÇİN GİDİYOR
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında iddiası kalmayan Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde teknik heyet ve futbolcular, Ankara'ya puan veya puanlarla dönmek istiyor.
Genç oyunculardan Soner Aydoğdu, bunu başararak kupada yollarına devam etmek ve ligde de belli bir ivme yakalamak istediklerini söyledi.
Kupada aldıkları galibiyetin kendilerini olumlu yönde motive ettiğini söyleyen Mehmet Aygün de Saraçoğlu'ndan puan veya puanlarla ayrılarak grubu lider tamamlamak istediklerini belirtti.
Süper ligin kendileri için daha önemli olduğunu dile getiren genç kaleci Özkan Karabulut ise, kupada da Fenerbahçe karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak ve gruptan çıkarak moral kazanmak istediklerini ifade etti.
Eskişehirspor maçının son dakikalarında kırmızı kart gören Azofeıfa'nın dışında cezalı oyuncu ve sakat oyuncunun bulunmadığı Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ralf Zumdick'in Fenerbahçe karşısında sahaya şu ilk 11'i sürmesi bekleniyor: Serdar Kulbilge, Aykut, Kulusıc, Murat Kalkan, Burak Özsaraç, Cem Can, Hurşut, Soner, Mununga, Ermin Zec, Yasin Öztekin