İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Penaltı Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Penaltı Üzüntüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'da Penaltı Üzüntüsü

Teknik direktör Arslan: "Son saniyede kazandığımız penaltıyla liderlik için büyük bir fırsat geldi ama olmadı"

26.01.2014 13:34

PTT 1. Lig'in 22. haftasında sahasında lider Ankaraspor ile 0-0 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı değerlendirememenin üzüntüsü yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, son saniyede kazandıkları penaltıyla liderlik için büyük bir fırsat yakaladıklarını ancak Doka'nın değerlendirememesi nedeniyle maçı kazanamadıklarını söyledi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki ekip arasında genel olarak keyifli bir mücadele oynandığını belirterek, "İki ekip de bulundukları yeri hak eden bir mücadele ortaya koydu. Biz daha çok ön plana çıktık. Kalitemizin Ankaraspor'a oranla çok daha iyi olduğu görüldü. Mücadeleden dolayı takımımı tebrik ediyorum" dedi.

Rakibe karşı ortaya koydukları oyun üstünlüğünden memnun olduğunu kaydeden Cihat Arslan, "Son saniyede kazandığımı penaltıyla liderlik için büyük bir fırsat geldi ama olmadı. Bu ligin üstünde olduğumuz ve şampiyon olacağımız inancı arttı. Haftalar içinde lider olmaktan çok sezon sonu şampiyonluğa ulaşmak önemli" diye konuştu.

Bu arada, günü dinlenerek geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin 23. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Penaltı Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement