İstanbul Cup'ın Yıldızı Serena - Son Dakika
Spor

İstanbul Cup'ın Yıldızı Serena

İstanbul Cup\'ın Yıldızı Serena

BASIN BÜLTENİDİR.

14.07.2010 10:47

BASIN BÜLTENİDİR.

Türkiye’nin Sony Ericsson WTA Tour kapsamındaki tek turnuvası İstanbul Cup’a gelecek oyuncular açıklandı. Turnuva tarihinde ilk kez dünya klasmanının 1 numaralı tenisçisi mücadeleye katılacak.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, yaptığı bir basın toplantısıyla 26 Temmuz’da ana tablo maçlarıyla başlayacak olan Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup’ta yer alacak oyuncuları açıkladı. Uluç, turnuvanın 1 numaralı isminin Serena Williams olduğunu duyurdu.

Başkan Uluç, “Oyuncuların Türkiye’ye gelmek için birbirleriyle yarışmaları bizi çok mutlu ediyor. Bu isimleri Türk seyircisine izletebilmek bizim için büyük bir hizmettir” diye konuştu.

Ayda Uluç, Serena Williams’ın ardından turnuvanın 2 numaralı isminin İtalyan raket Francesca Schiavone olduğunu belirtti. TTF Başkanı, böylece izleyicilerin bu yıl Avustralya Açık ve Wimbledon’ı kazanan Williams ise Fransa Açık şampiyonu Schiavone’yi aynı turnuvada izleyebileceklerini ifade etti.

İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nda Serena Williams ve Francesca Schiavone dışında genç Rus yetenek Anastasia Pavlyuchenkova, Wimbledon çiftler şampiyonu Kazak Yaroslava Shvedova, Wimbledon’da tekler yarı finali oynayarak tarih yazan genç raketler Tsvetana Pironkova ve Petra Kvitova da İstanbul’da ilgi çekecek isimler olacak.

TTF Başkanı Ayda Uluç, WTA Başkanı Stacey Allaster’ın da İstanbul Cup’ın açılış gününde İstanbul’a gelerek önümüzdeki yıl yapılacak 2011 WTA Championships için Sinan Erdem Spor Salonu’nda incelemelerde bulunacağını açıkladı. Kanadalı başkan Allaster, incelemelerin ardından turnuvayı da izlemek için İstanbul’da kalacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İstanbul Cup'ın Yıldızı Serena - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement